Παρουσίαση Φιλοξενία

Παγκόσμια αναγνώριση και πρωτιά της Κύπρου με το βιβλίο: «ΔΙΑΤΡΟΣΕΦ»

Σημαντική διάκριση και βράβευση στη παγκόσμια πρωτιά του παγκοσμίου διαγωνισμού “Gourmand Books Awards” πέτυχαν ο γνωστός Σεφ, συγγραφέας και Β. Διευθυντής στον κλάδο των Επισιτιστικών Τεχνών του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού Γιώργος Κυπριανού με την συνεργάτιδα του διαιτολόγο Νικολέττα Ντορζή, αφού το βιβλίο τους βραβεύτηκε στην μακρινή Κίνα ως το καλύτερο “Nutrition Healthy Cook Book” σε ολόκληρο το κόσμο!

Με αυτή τους την επιτυχία ανάμεσα σε 3,000 βιβλία, μας κάνουν όλους περήφανους, την Κύπρο πλέον γνωστή για τις εκδόσεις και το ψηλό της επίπεδο στην εκπαίδευση, καθώς και την προσπάθεια για περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού μας γαστρονομικού τουρισμού.

Το βιβλίο της Κύπρου με τίτλο «ΔιατροΣέφ” η NutriChef» προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό με τα βιβλία που προέρχονταν από την Δανία και την Φινλανδία. Τελικά στο βάθρο της πρώτης παγκόσμια θέσης ανέβηκε ο βραβευμένος μας Σεφ και το όνομα της Κύπρου ακούστηκε και γράφτηκε με μεγάλα γράμματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η μικρή μας Κύπρος ανταγωνίστηκε 202 χώρες και κατέληξε να αναμετρείται με τις 77 χώρες που προκρίθηκαν για τον τελικό στην Yantai της Κίνας.

Με την συγγραφή και πώληση του βραβευμένου βιβλίου ΔιατροΣέφ οι δύο συγγραφείς προχωρούν ένα βήμα πάρα πέρα και προσφέρουν στήριξη στους φιλανθρωπικούς συνδέσμους «Ένα όνειρο μια ευχή» παιδιά με καρκίνο και στο Αντικαρκινικό «Ίδρυμα Αροδαφνούσας».

Θερμά συγχαρητήρια στους συγγραφείς. Μπράβο στις εκδόσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και σε όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής έκδοσης (φωτογράφο Νίκο Λουκά, σχεδιάστρια Λύδια Κυπριανού, μεταφράστρια Ιάνθη Σπαρσή και Dina Wild και στον Πανίκο Παντελίδη από τα τυπογραφεία “Lazer Graphics”) με τίτλο ΔιατροΣέφ η NutriChef.

Related posts

Villa Balbiano: H θρυλική βίλα στη λίμνη Κόμο όπου έγιναν τα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci»

Taste and Hospitality

Wok n Roll : Οι σκέψεις γίνονται λόγια, τα λόγια γίνονται πράξεις

Taste and Hospitality

Savoy x Gucci: Μια άγνωστη ιστορία πηγή έμπνευσης για την πολυτελέστερη ίσως σουίτα του Λονδίνου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!