Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ο Trump συνάντησε τους ηγέτες των εταιρειών τροφίμων

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – Αμερικανικές αλυσίδες εφοδιασμού συνεχίζουν να λειτουργούν, και δεν υπάρχουν εμφανείς ελλείψεις τροφίμων και καταστήματα τροφίμων θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια των προσπαθειών για την ισοπέδωση  της μόλυνσης coronavirus , είπε χθες 15 Μαρτίου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump ..

Όλοι τους συνεργάζονται στενά με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση καθώς και με την πολιτειακή και τοπική ηγεσία για να εξασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης είναι συνεχώς διαθέσιμα”, δήλωσε ο Πρόεδρος Τραμπ. “Είχαμε μια μακρά συζήτηση μαζί τους και πρόκειται να εργαστούν 24 ώρες όλο το εικοσιτετράωρο, κρατώντας τα καταστήματα τους εφοδιασμένα.” Δεδομένου ότι οι Αμερικανοί παροτρύνθηκαν από το Λευκό Οίκο και άλλους ανώτερους υπαλλήλους για να παραμείνουν στο σπίτι όταν είναι δυνατόν, μερικοί καταναλωτές έχουν αυξήσει απότομα της αγορές τους .

Η Amazon ήταν εκτός αποθέματος σε ορισμένα προϊόντα, όπως το εμφιαλωμένο νερό και χαρτί υγείας, και δημοσιεύτηκε ανακοίνωση στην κορυφή του site της ότι “τα αποθέματα και η παράδοση είναι προσωρινά μη διαθέσιμη λόγω της αυξημένης ζήτησης.”

Μερικά καταστήματα τροφίμων παίρνουν μέτρα για να εξυπηρετήσουν καλύτερα περισσότερους πελάτες κατά τη διάρκεια των περιοριστικων μέτρων, για παράδειγμα,  περιορισμός στην ποσότητα αγοράς  για είδη όπως κοτόπουλο, το βόειο κρέας, εμφιαλωμένο νερό, αυγά, ζυμαρικά, σάλτσες, ρύζι, φασόλια, δημητριακά, ψωμί, γάλα, κατεψυγμένα λαχανικά και έτοιμα τρόφιμα, καθώς και πολλά κονσερβοποιημένα προϊόντα.

Αλλά οι ηγέτες της βιομηχανίας τροφίμων διαβεβαίωσαν τον Πρόεδρο ότι δεν υπήρχουν ελλείψεις τροφίμων επί του παρόντος. Ωστόσο, ανέφερε ο πρόεδρος, προέτρεψαν τους καταναλωτές, μερικοί από τους οποίους “αγοράζουν οτιδήποτε από τρεις έως πέντε φορές αυτό που κανονικά θα αγόραζαν”  να επανέλθουν σε κανονικό ρυθμό αγορών.

 «Δεν υπάρχουν ελλείψεις», δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ. “Αλλά δεν χρειάζεται να αγοράσεις τόσα πολλά. Πάρτε το χαλαρά. Απλά χαλάρωσε. Οι άνθρωποι πηγαίνουν μέσα και αγοράζουν περισσότερα.” Ο πρόεδρος Τραμπ αφηγήθηκε την εκτίμηση ενός διευθύνοντος συμβούλου ότι οι καταναλωτές «αγοράζουν περισσότερα από όσα αγοράζουν τα Χριστούγεννα».

Οι εταιρείες τροφίμων σχεδιάζουν να εργαστούνε “όλο το εικοσιτετράωρο εάν πρέπει και είναι αφοσιωμένες τις κοινότητες όπου εξυπηρετούν και τις οποίες εξυπηρετούν τόσο όμορφα και έχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Πρόεδρος Trump. “

Αλλά και πάλι, μου ζήτησαν πραγματικά να πω,” Θα μπορούσατε να αγοράσετε λίγο λιγότερο παρακαλώ;

“Νόμιζα ότι δεν θα το ακούσω ποτέ από έναν λιανοπωλητή.”

Related posts

Τέλος στο κέρφιου, επαναλειτουργούν τα νυχτερινά κέντρα

Taste and Hospitality

Η Wizz Air ξεκινά πτήσεις για Λάρνακα από το Μπέρμιγχαμ

Taste and Hospitality

ΕΕ: Μη υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε αεροδρόμια από 16/5

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!