Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Heineken θα επενδύσει 183 εκατομμύρια δολάρια για να επεκτείνει το βραζιλιάνικο ζυθοποιείο

Η Heineken σχεδιάζει να επενδύσει το 183 εκατ. Δολάρια για να επεκτείνει το ζυθοποιείο της στην Ponta Grossa της Βραζιλίας, σύμφωνα με έκθεση του Reuters.

Η επένδυση θα γίνει αργότερα φέτος και η Heineken ισχυρίζεται ότι η παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου θα αυξηθεί κατά 75% μετά την επένδυση, αν και η εταιρεία δεν παρέσχε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον ειδικό χαρακτήρα του έργου επέκτασης.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ετήσια αποτελέσματα της Heineken, η Βραζιλία είναι σήμερα η μεγαλύτερη παγκόσμια αγορά για το εμπορικό σήμα Heineken και αυτή η προσπάθεια επέκτασης έρχεται καθώς η Heineken επιδιώκει να εδραιώσει την παρουσία των μαρκών της Amstel και της ομώνυμης μπίρας στην αγορά.

«Προωθούμε κατά ένα έτος όλες τις επενδύσεις του στρατηγικού μας σχεδίου. Η Βραζιλία είναι μια βασική αγορά για εμάς “, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της Heineken, Mauricio Giamellaro.

“Βασικά, χτίζουμε ένα νέο ζυθοποιείο”, συνέχισε.

Το εμπορικό σήμα της Heineken, το οποίο ονομάστηκε λάγκερ, σημείωσε αύξηση 8,3% τον περασμένο χρόνο, με τις καλύτερες επιδόσεις σε μια δεκαετία. Το εμπορικό σήμα κατέγραψε διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης σε περισσότερες από 40 αγορές, όπως η Βραζιλία, το Μεξικό και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ολλανδός ζυθοποιός είδε την αύξηση των εσόδων κατά 5,6%  το 2019 σε 23,89 δισ. Ευρώ, ενώ σημείωσε κέρδη ύψους 4,02 δισ. Ευρώ για το έτος.

Αυτό ακολούθησε την είδηση ​​ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Jean-François van Boxmeer, αποχωρεί από τη θέση του τον Ιούνιο του 2020 μετά από 15 χρόνια στο τιμόνι. θα αντικατασταθεί από τον Dolf van den Brink, τον σημερινό επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας της εταιρείας Asia Pacific.

Related posts

Έτσι λύνει το δημογραφικό η Ουγγαρία

Taste and Hospitality

Σεφ Κουτσόπουλος: Ρε μάνα «παλουκώσου» σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι -(Βίντεο)

Taste and Hospitality

Λάρνακα: Αναζητούσε πέτρες για οικοδομικούς σκοπούς…Τι εντόπισε σε κοίτη ποταμού!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!