Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Το Bombay Sapphire κάνει το ντεμπούτο του με 100% φυσικό μούρο

Η Bacardi έχει επεκτείνει τη σειρά Bombay Sapphire στη Μεγάλη Βρετανία με την κυκλοφορία του Bombay Bramble, ενός νέου τζιν που εκρήγνυται με τις γεύσεις των βατόμουρων και των σμέουρων.

Η νέα έκφραση, που γίνεται με το συνδυασμό του αρχικού τζιν με 100% φυσική έγχυση μούρων, σηματοδοτεί το πρώτο αρωματισμένο τζιν της Bombay Sapphire.

Αντί να χρησιμοποιούμε τεχνητές γεύσεις, χρώματα ή πρόσθετη ζάχαρη μετά την απόσταξη, τα βατόμουρα και τα σμέουρα χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια φυσική έγχυση φρούτων.

Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα, αυτή η μέθοδος καταγράφει την ουσία των φρούτων όταν είναι πιο ώριμα και επιτρέπει να λάμπουν οι νότες των βοτανικών και των κέδρων του τζιν.

Το 37,5% ABV gin έχει σχεδιαστεί για να προσθέσει μια συστροφή του χρώματος και της γεύσης του κλασικού G & T και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κοκτέιλ.

Σύμφωνα με την Bombay Sapphire, η έκφραση απολαμβάνεται καλύτερα με τονωτικό, χύνεται πάνω από πάγο και γαρνιρισμένο με μια συμπίεση λεμονιού.

Λόγω της χρήσης ώριμων, απογευσμένων γεύσεων, το gin προσφέρει μια σύγχρονη συστροφή στο κοκτέιλ Bramble που δεν απαιτεί λικέρ βατόμουρου και αναφέρει ότι περιέχει λιγότερη ζάχαρη από μια αυθεντική συνταγή Bramble.

Ο Sam Carter, ανώτερος πρεσβευτής στο Bombay Sapphire Laverstoke Mill Distillery, δήλωσε: “Η εκτόξευση του Bombay Bramble σημαίνει ότι τώρα μπορούμε να προσφέρουμε στους πιο απαιτητικούς τζιν πότες ένα εκλεπτυσμένο gin με γεύση φρούτων, διατηρώντας ταυτόχρονα ένα ισορροπημένο, για δημιουργικότητα κοκτέιλ. “Ανυπομονούμε να απολαύσουν οι λάτρεις των gin αυτή τη νέα γεύση, η τολμηρή γεύση ξεχειλίζει με φυσικές γεύσεις και είναι νόστιμη σερβιρισμένη με τονωτικό και πιέζοντας λεμόνι ή σε μια ποικιλία από κοκτέιλ, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει τεχνητή γεύση ή χρώμα . ”

Related posts

Πόλης Χρυσοχούς: Δεν προχωρεί το Limni Bay

Taste and Hospitality

Limassol Greens: Η ιδανική επένδυση στο πολυαναμενόμενο γκολφ resort

Taste and Hospitality

Ξεκινά η τουριστική εποπτεία μέσω likes στο διαδίκτυο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!