Παρουσίαση Φιλοξενία

Αυτό είναι το MY CATERING (Φωτος)

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Κώστα Χριστοφόρου ο οποίος εδώ και 31 χρόνια βρίσκεται σε πολύ υψηλά πόστα στους μεγαλύτερους χώρους εστίασης. Μαζί με τον Αλέξανδρο Ζαφειρίου έχουν δημιουργήσει την καινούργια εταιρία με υψηλές προδιαγραφές και υψηλούς στόχους η επιτυχία είναι δεδομένη αφού μέσα από πολλή δουλειά έχει βγει το σωστό αποτέλεσμα πολύ καλό φαγητό και εξαιρετικά ωραία παρουσίαση.

Κώστας Χριστοφόρου

 MY CATERING

Πρόκειται για μια σύγχρονη επιχείρηση με εμπειρία στο χώρο της εστίασης και με όραμα την δημιουργία και παροχή γευμάτων εξαιρετικής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας.

Με βάση τις διατροφικές αξίες και αρχές της Μεσογειακής κουζίνας, πρωτοπορούμε δημιουργώντας με σύγχρονες τεχνικές μοναδικά handmade menu.

Ισορροπία, μέτρο και ποικιλία χαρακτηρίζουν τον Μεσογειακό γαστρονομικό προσανατολισμό της εταιρείας που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, την άρτια εξυπηρέτηση, και τις πιστοποιημένες διαδικασίες και εξοπλισμό εγγυώνται την άριστη υλοποίηση κάθε επιθυμίας ή ανάγκης σας.

Οι πολύχρονες συνεργασίες και η μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών τους αποτελούν την καλύτερη ανταμοιβή και το εφαλτήριο για να συνεχίσουμε το όραμά τους να παρέχουμε μοναδικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εστίασης.

Η μαγειρική τέχνη στην My  catering, έχει για υλικά της, την αγάπη για το φαγητό, τον σεβασμό στις διατροφικές αξίες και τον άνθρωπο, την τεχνογνωσία, την δημιουργικότητα, την φαντασία και τα φρέσκα – αγνά υλικά του τόπου μας.

Με υλικά τα παραπάνω υλοποιούμε αποκλειστικά για εσάς μοναδικές γευστικές προτάσεις, δημιουργώντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Δείτε μερικά  από τα πιάτα του My Catering

Κοτόπουλο φιλέτο μαγειρεμένο σε κενό αέρος(sous vide) με φρέσκα νιόκι, καπνιστό σύγκλινο Μάνης,σπανάκι & λεμονάτη κρέμα 

Μοσχαρίσιο ταρτάρ, με ελιές Καλαμών, τσίλι & κρόκο αυγού παστό σε αλάτι

Μοσχαρίσια κεφτεδάκια τηγανιτά με τσιπς πατάτας, κρέμα γραβιέρας Κρήτης & τσάτνει τομάτας

Related posts

Το τελευταίο και αποχαιρετιστήριο δείπνο του Ιησού…Μυστικός Δείπνος

Τέντι Σάγκι: Ο Ισραηλινός billionaire με Κύπρια μητέρα που… αγοράζει την Μύκονο

Taste and Hospitality

Τα Τεισιά της Μαδαρής: Ένα μονοπάτι ανάμεσα στα σύννεφα (EIKONEΣ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!