Παρουσίαση Φιλοξενία

Snackbox στην Πάφο: Κάνει delivery τις πιο γευστικές προτάσεις

To Snackbox έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί για να ανταποκριθεί στους έντονους και γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής και στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα μεγάλων και μικρών. Έχει ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο εδώ και τρείς εβδομάδες. Με τα χειροποίητα και υγιεινά του μικρογεύματα, που περιλαμβάνουν ολόφρεσκα αρτοποιήματα, σάντουιτς, σαλάτες αλλά και ομελέτες της δικής σας επιλογής (make your own) με αγνά υλικά, φροντίζει για την σωστή διατροφή σας και την υγεία σας, όλες τις ώρες της μέρας και όπου εσείς το επιθυμείτε.

Το Snackbox σας προσκαλεί να γευτείτε όλα τα είδη καφέ αλλά και τον φρεσκοστυμμένο του χυμό πορτοκάλι. Μ’ ένα μόνο τηλεφώνημα στο 26 10 10 15, το προσωπικό του Snackbox είναι πάντα πρόθυμο να σας παραδώσει στα γρήγορα ό,τι προτιμήσετε. Για την ικανοποίηση όλων των γευστικών σας επιθυμιών, προσφέρει χειροποίητα γλυκά κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση, κάθε απόγευμα σας δίνει την ευκαιρία να φτιάξετε την κρέπα της δικής σας επιλογής αλμυρή ή γλυκιά από μια ποικιλία υλικών.

Έχω ακούσει ότι το δυνατό σας χαρτί είναι η ομελέτα, ισχύει;

Ναι, είναι αλήθεια πως το δυνατό μας σημείο είναι η ομελέτα λόγω του ότι είμαστε οι πρώτοι που δίνουμε στον πελάτη την επιλογή να φτιάξει την δική του ομελέτα (make your own) βάση των γεύσεων που του αρέσουν μέσα απο την μεγάλη ποικιλία υλικών που έχουμε. Για την ευκολία των πελατών μας τους δίνουμε την επιλογή για delivery σε γρήγορο χρονικό διάστημα.

Η Ομελέτα μπορεί να προσφέρει κάτι νόστιμο , κάτι γρήγορο και κάτι υγιεινό για όλους εμάς που πεθαίνουμε της πείνας και χρειαζόμαστε να φάμε κάτι στα γρήγορα που να μην επηρεάζει αρνητικά την υγιεινή μας διατροφή. Η Ομελέτα μας σερβίρετε με ανάμεικτα λαχανικά, αγγουράκι και ντομάτα. Σε χρόνο ρεκόρ η ομελέτα σας είναι έτοιμη Και Καλή σας Όρεξη.

Email: [email protected]

Facebook/Instagram Page: SnackBox

Διεύθυνση: Ευαγόρα Παλληκαρίδη,101,Πάφος,8010

Τηλ. 26 10 10 15

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Hippocampus Lounge Restaurant: Η ζωντάνια του Πρωταρά από ψηλά!

Taste and Hospitality

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι αποχρώσεις του μπλε στο Στρυμονικό κόλπο

Η «Σιβηρία» της Ελλάδας: Η πόλη με 7 μήνες χειμώνα & θερμοκρασία -30 βαθμούς

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!