Νέα Νεα της Αγορας

Αποθέματα :Κανένας λόγος ανησυχίας

Απρόσκοπτα λειτουργεί η εφοδιαστική αλυσίδα, παρά την παγκόσμια αναταραχή που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Μιχάλης Αντωνίου, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας σε ό,τι αφορά την κάλυψη των αναγκών του κοινού.
 
«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχουν αποθέματα για διάστημα πέραν των δύο μηνών σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης και φαγώσιμα και καθαριστικά, υπάρχει πλήρης επάρκεια»

Από χθες το απόγευμα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση στις υπεραγορές, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υπεραγορών Κύπρου Αντρέας Χατζηαδάμου, ενώ διαβεβαίωσε ότι λειτουργεί κανονικά η αλυσίδα ανεφοδιασμού.
 
Όπως ανέφερε, μετά την ψιθυρολογία και τις φήμες που υπήρξαν την Πέμπτη περί απαγόρευση της κυκλοφορίας, υπήρξε μαζική προσέλευση στις υπεραγορές το πρωί, η οποία ωστόσο ομαλοποιήθηκε μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την Κυβέρνηση. Σήμερα το πρωί, πρόσθεσε, οι υπεραγορές εργάζονται στους συνηθισμένους τους ρυθμούς και η επισκεψιμότητα είναι σε κανονικά επίπεδα, όπως γινόταν από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη.

Related posts

Τζίρος €2 δισ. για δέκα μεγάλες εταιρείες της Κύπρου

Taste and Hospitality

Jeff Rowden: Μοναχική αποστολή 15 ετών: Απομακρύνει τα σκουπίδια λουομένων (ΦΩΤΟΣ)

Πρόστιμο σε μπαρ και εστιατόριο και αυτοί ήταν οι λόγοι!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!