Νέα Νεα της Αγορας

Κούσιος: «Είναι δυνατό…να πούμε στον κόσμο μείνε να πεθάνεις της πείνας;»

Σε δηλώσεις στο Κρατικό Ραδιόφωνο ανέφερε ότι προκλήθηκε αχρείαστος πανικός σε αριθμό πολιτών για ενδεχόμενο κλεισίματος υπεραγορών ή απαγόρευσης κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τοποθετηθούν επίσημα για να βάλουν τέλος στα όποια σενάρια.

Η κατάσταση αξιολογείται καθημερινά από την αρμόδια επιτροπή που έχει δημιουργηθεί και ανάλογα με τις εξελίξεις και τα δεδομένα παίρνουμε αποφάσεις, ανέφερε ο κ. Κούσιος.

Όπως είναι σήμερα τα δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσουμε σε τέτοια μέτρα, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Εάν σε 20 μέρες οι εξελίξεις φέρουν άπειρα κρούσματα και κατάσταση που να δείχνει ότι χάνουμε τον έλεγχο, μόνο τότε θα ληφθούν περεταίρω μέτρα. Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερώσουμε τον λαό έγκυρα και έγκαιρα. «Είναι δυνατό να κλείσουμε υπεραγορές και να πούμε στον κόσμο μείνε να πεθάνεις της πείνας; Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουν υπεραγορές τροφίμων και φαρμακεία.»

Είναι ακραία σενάρια που θα εφαρμοστούν μόνο όταν το επιβάλουν οι συνθήκες που πιστεύω ότι δεν πρόκειται να φτάσουμε σε τέτοιες συνθήκες, ανέφερε καταλήγοντας ο κ. Κούσιος.

Πηγή:ΡΙΚ/cyprustimes

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πόρτα στην εστίαση για ανεμβολίαστους από 15/12

Taste and Hospitality

Θα επιχορηγείται: Aγορά ποδηλάτου και για μοτοσικλετιστές προστατευτικός εξοπλισμός

Taste and Hospitality

Πιθανώς στην «πορτοκαλί» λίστα των Βρετανών η Κύπρος

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!