Νέα

Ποινική δίωξη όποιος βγαίνει εκτός ξενοδοχείου – (Ανακοίνωση)

Ήδη έχει κυκλοφορήσει έντυπο το οποίο δίδεται στα άτομα τα οποία μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχεία μετά την είσοδό τους στην Κυπριακή Δημοκρατία, από τα αεροδρόμια

Συγκεκριμένα,

-Απαγορεύεται να βγαίνετε εκτός του δωματίου σας και να κυκλοφορείτε σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου. Θα γίνεται επιτήρηση από τον Στρατό και την Αστυνομία.

-Απαγορεύονται οι επισκέψεις ή οι συνευρέσεις στα δωμάτια σας από συγγενείς, φίλους ή από άλλους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

-Θα σερβίρεται κατόπιν οδηγιών του Υπουργείου φαγητό (πρόγευμα κατά τις 8, μεσημεριανό κατά τις 12:30 και βραδινό φαγητό κατά τις 19:30) στα δωμάτια σας. Το φαγητό θα σας παραδίδεται έξω από την πόρτα σε δοχεία μίας χρήσης. Το μενού έχει καθοριστεί από το Υπουργείο.

-Στα δωμάτια υπάρχουν εμφιαλωμένες μπουκάλες νερό, βραστήρας, καφές και τσάι.

-Θα πρέπει κάθε πρωί να βγάζετε από τα δωμάτια σας, τα σκουπίδια σε πλαστικές σακούλες απορριμάτων που υπάρχουν στο δωμάτιο

-Θα παραδίδονται έξω από την πόρτα 1-2 φορές την εβδομάδα, καθαρές πετσέτες, σεντόνια και αναλώσιμα. Θα πρέπει επίσης να παραδίδετε έξω από την πόρτα σας τα λερωμένα σεντόνια και πετσέτες σε κλειστές πλαστικές σακούλες μίας χρήσης. Το προσωπικό θα μαζεύει τα λερωμένα για πλύσιμο στο καθαριστήριο.

-Εάν οποιαδήποτε στιγμή παρουσιάσετε συμπτώματα κορωνοϊού (ξηρό βήχα, πυρετό, δυσκολία στην αναπνοή) θα πρέπει να τηλεφωνήσετε άμεσα στον αριθμό 0 του ξενοδοχείου.

Όποιος δεν ακολουθήσει τα πιο πάνω περιοριστικά μέτρα και οδηγίες θα καταγγέλεται στις αρμόδιες αρχές του Υπουργείου Υγείας και θα διώκεται ποινικά.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δυσανασχέτηση οργανωτών ταξιδιών του εξωτερικού για τις συνεχείς αλλαγές της κυβέρνησης

Taste and Hospitality

Έως 85% οι πληρότητες τον Αύγουστο στα ξενοδοχεία της Πάφου

Taste and Hospitality

Kέντρα αναψυχής Πάφο: «Σε πλήρη απόγνωση εργαζόμενοι και επιχειρηματίες»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!