Νέα Νεα της Αγορας

Αμείλικτος ο Φαίδωνας – Δίνει «στεγνά» όσους παρανομούν…με στόχο τον περιορισμό του ιού (Φωτος)

Αμείλικτος είναι ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, στην πόλη όπου καταγράφηκαν αρκετά κρούσματα του COVID-19.

Η συνεχής ενημέρωση στα social media στοχεύει πλέον στον πλήρη περιορισμό των κατοίκωνν για το καλό όλων. Με φωτογραφίες δείχνει την κατάσταση που επικρατεί αφού δεν μπορούν να αντιληφθούν την έννοια του «Μένουμε σπίτι» και γιατί

Ήδη ο Δήμος προχώρησε Στη σύσταση Ομάδας Υποστήριξης και Επιτήρησης των μέτρων που έχουν ληφθεί από το Κράτος για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμος Πάφου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την επίβλεψη της συμμόρφωσής τους με τα διατάγματα που εκδίδονται από τον Υπουργό Υγείας στην κρίσιμη αυτή περίοδο.

Συνδράμοντας το έργο της Αστυνομίας και του Υπουργείου, η Ομάδα Υποστήριξης και Επιτήρησης του Δήμου, αποτελούμενη από 10 υπαλλήλους με επικεφαλής τον Δημοτικό Υγειονομικό Επιθεωρητή Χρίστο Χρίστου και τον Λοχία της Τροχονομικής Υπηρεσίας Σάββα Πέτρου, έχει ως αποστολή τον εντοπισμό κάθε αδικαιολόγητης και αχρείαστης συνάθροισης ατόμων σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους της πόλης, όπως καφετέριες, εστιατόρια, πλατείες, πάρκα κ.λπ. και να προβαίνει στις δέουσες αυστηρές συστάσεις προς τους παρανομούντες, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

Το έργο αυτό καλούνται να συνδράμουν και οι πολίτες, τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μήνυμα στους ειδικούς αριθμούς 99717210 και 99717157 από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 10.00 μ.μ., ώστε η εν λόγω Ομάδα του Δήμου να λαμβάνει γνώση της οποιασδήποτε παράνομης και επικίνδυνης συνάθροισης κοινού και να προβαίνει στις δέουσες ενέργειες.

Η προστασία της υγείας των πολιτών είναι ευθύνη όλων μας και δεν μπορεί να τίθεται σε πρόσθετο κίνδυνο από την ανεύθυνη και αλόγιστη συμπεριφορά οποιουδήποτε.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Διεθνές παράδειγμα προς μίμηση ο ΕΟΤ

Taste and Hospitality

Πρόστιμα που “καίνε”…θα μας “σερβίρουν” καλοκαιριάτικα

Taste and Hospitality

Κτήμα Μακένζι: 34 αστυνομικοί προσέφυγαν στη δικαιοσύνη κατά της Δημοκρατίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!