Νέα Νεα της Αγορας

ΠΑΣΥΞΕ : Θέρμες ευχαριστίες στις ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν σαν κέντρα καραντίνα

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες προς τις Ξενοδοχειακές Μονάδες και ιδιαίτερα στο προσωπικό τους, οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά στην έκκληση της Κυβέρνησης και συμμετέχουν στο Πλαίσιο Συμφωνίας με το Υπουργείο Υγείας.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της Συμφωνίας, οι Ξενοδοχειακές αυτές Μονάδες λειτουργούν σαν κέντρα καραντίνας φιλοξενώντας εκατοντάδες συμπατριώτες μας που έχουν αφιχθεί στην Κύπρο και πρέπει να περιοριστούν για 14 μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες ασφάλειας και υγείας του προσωπικού τους.

Παράλληλα ευχαριστούμε τις Mοναδες που αφιλοκερδώς φιλοξενούν νοσηλευτές και άλλο προσωπικό, ιδιαίτερα στην Πάφο, προς ενίσχυση των Νοσηλευτηρίων της Επαρχίας.

Επισημαίνεται ότι μετά την αναχώρηση των συμπατριωτών μας από τις μονάδες αυτές, θα γίνεται απολύμανση όλων των δωματίων, καταστώντας τες ασφαλείς προς χρήση από τους επισκέπτες μας.

Η συμβολή αυτών των μονάδων είναι ανεκτίμητη και έρχεται αρωγός στην στήριξη του Κράτους για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού .

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λουκέτο σε μπαρ της Χαλκιδικής – Συνωστισμός για γνωστό ράπερ

Taste and Hospitality

12+1 πρωινά για να διαλέξεις γεύσεις και θερμίδες

Taste and Hospitality

Δημιουργείται Μουσείο Ενάλιας Αρχαιολογίας στη Λάρνακα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!