Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η Pernod Ricard γίνεται αποκλειστικός ιδιοκτήτης του Monkey 47 Gin

Η Pernod Ricard ολοκλήρωσε την αγορά του υπόλοιπου ποσοστού του Monkey 47 για ένα ακάλυπτο ποσό, λαμβάνοντας πλήρη ιδιοκτησία της μάρκας dry gin.

Ο ομίλος απέκτησε για πρώτη φορά πλειοψηφικό μερίδιο στο Monkey 47, το 2016, μέσω της Γερμανικής θυγατρικής της, αφού υπέγραψε συμφωνία με τη Black Forest Distillers..

Παράγεται στο Schaberhof της Γερμανίας και το Monkey 47 αποτελείται από 47 φυτικά συστατικά που έχουν συλλεχθεί από το δάσος, όπως άκρες ερυθρελάτη, αγριοδαμάσκηνο , lingonberries, elderflower, και φύλλα βατόμουρου.

Η Γερμανική μάρκα ξηρών τζιν είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες σε τέσσερις ηπείρους.

Μετά τη συμφωνία, ο ιδρυτής της Monkey 47, Alexander Stein, θα συνεχίσει να συμμετέχει στη συνεχή εξέλιξη της μάρκας.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης, ο Stein δήλωσε: “Η συμφωνία είναι η λογική συνέπεια της προόδου της μάρκας μετά τη συνεργασία με την Pernod Ricard. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Pernod Ricard για τη μετάβαση στη συζήτηση. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι και ανυπομονώ προσωπικά να συνεισφέρω στη μελλοντική πορεία του Monkey 47 “.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pernod Ricard, Alexandre Ricard, πρόσθεσε: “Αυτή η συνεργασία είναι ένα σαφές παράδειγμα της δυνατότητας της Pernod Ricard να επωάζει μικρά ανεξάρτητα αποστακτήρια, σεβόμενη την επιχειρηματική ελευθερία και τις βασικές αξίες της μάρκας.

“Ωστόσο, η ιστορία επιτυχίας του Monkey 47 δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την εμπιστοσύνη, την αυθεντικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα του Alexander Stein, για την οποία είμαι ευγνώμων».

Η ανακοίνωση ακολουθεί αρκετές πρόσφατες επενδύσεις της γαλλικής εταιρείας οινοπνευματωδών ποτών, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της. Νωρίτερα φέτος, η Pernod Ricard επένδυσε στην ιταλική μάρκα Italicus και το ιαπωνικό εξαιρετικά premium gin  Ki No Bi Kyoto Dry Gin.

Εκτός από τα Monkey 47 και Ki No Bi Kyoto Dry Gin, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων gin της Pernod Ricard Gin Hub περιλαμβάνει προϊόντα όπως Beefeater, Plymouth, Malfy και Seagram’s .

Related posts

CNN: Το χαλλούμι στα καλύτερα τυριά του κόσμου

Taste and Hospitality

Τι είναι το «τεχνητό κρέας» και πώς επηρεάζει το περιβάλλον

Taste and Hospitality

Αναδείχθηκαν τα 50 Great Greek Wines

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!