Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

«Wood N ‘Fire Art Bakery»: Η παράδοση του γνήσιου ψωμιού, έρχεται στο σπίτι μας

Παραδοσιακός τρόπος παρασκευής ψωμιού, με όλα τα μυστικά για καρβέλια που κρατάνε τη νοστιμιά τους και τη φρεσκάδα τους όπως τα παλιά. Ψωμί με αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα. Ότι και να πω για το στο «Wood N ‘Fire Art Bakery» θα είναι λίγο. Μετά τα διατάγματα και τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό του θανατηφόρου ιού, δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια να πάρω τον αγαπημένο μου καφέ και την χειροποίητη ταχινόπιτα με αλεύρι ολικής αλέσεως.

Και όμως από την πρώτη στιγμή η ομάδα φρόντισε για μας:  Η υπηρεσία delivery έχει αναβαθμιστεί και είναι στη διάθεσή μας Δευτέρα με Σάββατο από τις 8:00 το πρωί για να καλύψει τις ανάγκες σας. Προσφέρουν επίσης γάλα, τυρί, αλλαντικά, μέλι και μαρμελάδα για να έχουμε στο τραπέζι μας ένα πλήρες υγιεινό πρόγευμα.

«Κάθε μέρα αρχίζουμε να ζυμώνουμε τη ζύμη μας στο χέρι με χαμογελάμε επειδή σκεφτόμαστε εσάς. Σκεφτόμαστε ότι βάλατε ένα κομμάτι ψωμιού σε κάποιο φρέσκο ελαιόλαδο και τα παιδιά σας να τρώνε τα αγαπημένα τους σάντουιτς. Επειδή για μας, είστε οικογένεια. Το ψωμί είναι το πιο σημαντικό βασικό φαγητό για κάθε οικογένεια και αξίζει όλο το σεβασμό μας. Ο ίδιος σεβασμός που κάθε οικογένεια αξίζει να έχει», μου αναφέρει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε  με τον head Baker Γιάννη Ιεροκηπιώτη.

Με ένα πλούσιο βιογραφικό και αγάπη για το ψωμί εντάσσετε στο «Wood N ‘Fire Art Bakery» και όπως λέει και ο ίδιος από τότε ζει την μαγεία να εργάζεται σε αυτό τον τομέα.

Επιστροφή στις ρίζες μας…

Στον ταχύτατο κόσμο που ζούμε, γεμάτο προϊόντα μαζικής παραγωγής, αισθανθήκαμε την ανάγκη να επιστρέψουμε στις ρίζες μας και να απομακρυνθούμε από την τεχνολογία, προκειμένου να φέρουμε φρέσκα, υγιή, χειροποίητα ψημένα αγαθά.

Στο Wood N ‘Fire, παίρνουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να φτιάξουμε το ψωμί μας από το μηδέν, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα και φρέσκα υλικά. Παράγουμε το δικό μας προζύμι από καθαρό νερό και αλεύρι σίκαλης, που χρειάζεται 3 μέρες για να είναι έτοιμο. Χρησιμοποιούμε αυτή τη ζύμη για να φτιάξουμε το ψωμί μας, αφήνοντας το χρόνο να κάνει τη δουλειά του για να αυξηθεί η ζύμη και να αναπτυχθεί η μοναδική γεύση, το άρωμά, η υφή και η κρούστα. Όλα όσα κατασκευάζουμε γίνονται με το χέρι, από παθιασμένους τεχνίτες. Το Wood N ‘Fire είναι ένας συνδυασμός της κληρονομιάς μας με τη δημιουργικότητα σε έναν σύγχρονο κόσμο.

Πρώτες ύλες

Είμαστε ένας φούρνος αρτοποιίας με καθαρή ετικέτα. Τα προϊόντα μας περιέχουν φυσικά, οικεία και απλά συστατικά που είναι εύκολο να αναγνωριστούν και να κατανοηθούν. Δεν χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τεχνητά συστατικά ή συνθετικές χημικές ουσίες στις ζύμες και στα προϊόντα μας. Όλα είναι φρέσκα, καθημερινά προετοιμασμένα και γι’ αυτό και τα σνακ που προσφέρουμε δεν φυλάσσονται κάτω από φώτα θερμότητας.

Ποικιλία

Έχουμε μια μεγάλη και μοναδική σειρά από χειροποίητα προϊόντα, το ψωμί φυσικά, αλλά και quiches, αρτοσκευάσματα, πίτσα, πίττες, peinirli, σνακ, croissant και σάντουιτς.

«Stay home» – Προσφορές

Στο Wood N’ Fire συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να σας φτιάχνουμε καθημερινά φρέσκο ψωμί καθαρής ετικέτας και σας το παραδίδουμε στην πόρτα σας με ασφάλεια. Για όσο καιρό “μένουμε σπίτι”, ετοιμάσαμε έξι διαφορετικά πακέτα προσφορών για όλη την οικογένεια, που μπορείτε να βρείτε στον ποιο κάτω σύνδεσμο:

 Ώρες λειτουργείας καταστήματος και διανομής κατοίκων: Δευτέρα με Σάββατο 8 π.μ. με 8 μ.μ.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται τηλεφωνικός στο 7008 78 78, είτε μέσο της εφαρμογής του Foody.

 Η ευθύνη και υγεία πάνω από όλα

https://www.facebook.com/woodnfirebakery/videos/587607588502158/

Η Ομάδα του «Wood N ‘Fire Art Bakery» έχει την εταιρική Ευθύνη όπου καθημερινά στέλνουν ψωμί στον Ερυθρό Σταυρό και στο Δήμο Στροβόλου για να προσφέρεται στις ευπαθείς ομάδες, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας. Αυτό αξίζει πολλά συγχαρητήρια…

Σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας με τη διάδοση του κορονοϊού COVID-19 στη χώρα μας και με τα δεδομένα μας να αλλάζουν στιγμιαία, νιώθουμε ακόμα πιο έντονο το αίσθημα ευθύνης προς τους καταναλωτές και τους υπαλλήλους μας. Διαβεβαιώσουμε το κοινό μας ότι σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA), δεν σημειώθηκε ποτέ μετάδοση του ιού μέσω κατανάλωσης τροφίμων. (https://www.efsa.europa.eu/…/coronavirus-no-evidence-food-s…)

Ο ιός, όπως είναι γνωστό σε όλους μας πλέον, εξαπλώνεται από άνθρωπο σε άνθρωπο μέσω της αναπνευστικής οδού, από σταγονίδια που δημιουργούνται μετά από βήχα, φτάρνισμα ή εκπνοή ή με το άγγιγμα του χεριού μας στο πρόσωπό μας, εάν και εφόσον έχουμε αγγίξει επιμολυσμένες επιφάνειες με τον ιό.

Με γνώμονα το κοινό καλό και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η οικογένεια του Wood N’ Fire αποφάσισε στη προσωρινή και μέχρι νεωτέρας, λήψη περαιτέρω μέτρων προστασίας και αναμένουμε τη δική σας συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Το κατάστημά μας αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του και εφαρμόζονται τα εξής:

1. Έλεγχος ροής πελατών και ελεγχόμενος τρόπος επισκέψεων, για αποφυγή μετάδοσης του ιού τόσο μεταξύ των πελατών όσο και των εργαζομένων στο κατάστημα.

2. Ο αριθμός των ατόμων που θα εισέρχονται στον χώρο πώλησης θα καθορίζεται από άτομο του προσωπικού μας που θα ελέγχει τη ροή των επισκεπτών. Θα ακολουθήσουμε τον κανόνα 1 άτομο ανά 8 τετραγωνικά μέτρα. Σύμφωνα με το πιο πάνω ο μέγιστος αριθμός πελατών που μπορεί να βρίσκεται εντός του καταστήματος την ίδια ώρα είναι 5 άτομα.

3. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο αρτοποιείο σε άτομα με βήχα χωρίς τη χρήση μάσκας προσώπου.

4. Τα χερούλια της πόρτας θα απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και τις ώρες με υψηλή επισκεψιμότητα, η πόρτα θα ανοίγει από άτομο του προσωπικού μας για αποφυγή εστιών επιμόλυνσης από τα χερούλια.

Σε περίπτωση που ο πελάτης ανοίγει από μόνος του την πόρτα, έχουν τοποθετηθεί απολυμαντικά διαλύματα χεριών στην είσοδο και την έξοδο του καταστήματος για αποστείρωση.

5. Μέσα στο αρτοποιείο οι επισκέπτες θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα ο ένας από τον άλλο.

6. Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες έχουν αφαιρεθεί τόσο από τον εσωτερικό όσο και από τον εξωτερικό χώρο.

7. Το προσωπικό μας (στον χώρο πωλήσεων αλλά και στην παραγωγή) θα προχωρεί σε απολύμανση όλων των επιφανειών του χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τα αναθεωρημένα προγράμματα καθαρισμού και απολύμανσης που εφαρμόζει η εταιρεία. Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης δεν θα μπορούν να εισέρχονται πελάτες στον χώρο.

8. Από τις 16/3 αναβαθμίζουμε την υπηρεσία delivery για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε περισσότερο. Συστήνεται η πληρωμή με κάρτα μέσω τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής σας παραγγελίας ή με την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας, πάλι μέσω κάρτας.

Η εφαρμογή των πιο πάνω μέτρων πιθανόν να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας. Πρώτιστος στόχος μας ήταν πάντοτε η ποιοτική και ασφαλής παράδοση των προϊόντων μας σε εσάς, μόνο που τώρα η δική σας συνεργασία και υπομονή είναι απαραίτητη για την επίτευξή του.

Τέλος, το Wood N’ Fire θέλει να διαβεβαιώσει το κοινό του ότι καθημερινά θα υπάρχει άφθονη παραγωγή φρεσκοψημένων ψωμιών και προϊόντων και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης καμίας ανησυχίας.

 Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας και είμαστε σίγουροι ότι με αλληλοσεβασμό μπορούμε να το ξεπεράσουμε και να βγούμε νικητές.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χριστάκης Γιακουμής: Σουβλάκι, το Εθνικό μας φαγητό από τα σελίνια…στο ευρώ!

Dry martini: Το ποτό που λάτρεψε το Χόλιγουντ

Taste and Hospitality

Φουντούκια Πιτσιλιάς : Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!