Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Κέντρα Αναψυχής…11 μέρες μετά το διάταγμα: Δηλώσεις Φάνου Λεβέντη

Σε δηλώσεις του μετά το έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο ο Υπουργό Υγείας στις 15 Μαρτίου 2020, ο  Κωνσταντίνος Ιωάννου, ανακοίνωσε τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί ως προς την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αποφασίστηκε ανάμεσα σε άλλα  όπως αναστείλουν τη λειτουργία από τις 6πμ της 16ης Μαρτίου και για περίοδο 4 εβδομάδων ανάμεσα σε άλλες επιχειρήσεις: Καφετέριες, καφενεία, μπαρ και  όλες οι επιχειρήσεις εστίασης (με εξαίρεση οι υπηρεσίες κατ’ οίκον διανομής) και τα κέντρα διασκέδασης.

Παρ’όλα αυτά βλέπουμε καθημερινά μέσω των δελτίων τύπου της Αστυνομίας ορισμένοι να εξακολουθούν να αγνοούν το διάταγμα και να υποδέχονται έστω και μικρό αριθμό ατόμων σε  Μπαράκια, καφενεία και σουβλατζίδικα.

Ο γ.γ. του ΠΑ.Σ.Ι.ΚΑ Φάνος Λεβέντης ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη του Συνδέσμου απαντώντας στο ερώτημα εάν έχει εκτιμηθεί η οικονομική ζημιά που έχει υποστεί ο χώρος των κέντρων αναψυχής μας απάντησε λακωνικά πως: «Οι ζημιές είναι ενδέχεται να είναι μεγάλες, χωρίς ωστόσο να είμαστε σε θέση αυτή τη στιγμή να κάνουμε ακριβή εκτίμηση»

ΠΑΣΙΚΑ -PASIKA9 hrs · Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ…

Δημοσιεύτηκε από Phanos Levendis στις Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Σε ανάρτηση του: «Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. καλεί τον κόσμο να συνέλθει και να πάψουν να συμπεριφέρονται σαν άτρωτοι και σαν μικροί Θεοί. Συγχαίρει την αστυνομία για ότι κάνει ώστε να επιβάλει τα μέτρα τα οποία ισχύουν. Δεν θα έπρεπε να χρειαζόμαστε Αστυνομία για αυτό. Δυστυχώς εκτός από παμπόνηρος λαός είμαι σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό κουτοπόνηρος λαός που σκαρφιζόμαστε ότι είναι δυνατόν για να παραβιάσουμε τα όποια μέτρα. Στη περίπτωση αυτή όμως οι δικές μας παραβιάσεις ενδέχεται να οδηγήσουν και στο θάνατο…».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Financial Times: Η Μεσόγειος φλέγεται με 1100 πυρκαγιές (ΧΑΡΤΕΣ – ΠΙΝΑΚΕΣ)

Taste and Hospitality

H «απαγορευμένη» λευκή παραλία..(ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Πληρότητα στο 75%, αβεβαιότητα για τον χειμώνα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!