Παρουσίαση Φιλοξενία

Wok n Roll : Οι σκέψεις γίνονται λόγια, τα λόγια γίνονται πράξεις

Η ιστορία του Wok n Roll ξεκίνησε με τον Μαρίνο Τσιορβά, έναν ιδρυτή που το πάθος του για ποιοτικό ασιατικό φαγητό έχει καλλιεργηθεί μέσα από μία ζωή αφιερωμένη στο εστιατόριο ασιατικής κουζίνας που διατηρούσε η οικογένεια του.

Από μικρή ηλικία, πίστευε στο καλό και εκλεκτό φαγητό, φτιαγμένο από τα πιο φρέσκα υλικά και τους πιο έμπειρους στον τομέα.  Έτσι, χρόνια αργότερα, δημιούργησε το δικό του εστιατόριο με στόχο να προσφέρει ξεχωριστές και ποιοτικές κινέζικες και ιαπωνικές συνταγές.  

Σήμερα, το εστιατόριο Wok n Roll, έχοντας προσθέσει την κουζίνα υγιεινής διατροφής, αντιπροσωπεύει έναν εντελώς καινούριο τρόπο ζωής: Αυτόν της ποιοτικής ασιατικής κουζίνας που αναδεικνύει την καλύτερη δυνατή εκδοχή ενός σύγχρονου υγιεινού τρόπου ζωής.

Με σκοπό τη διασφάλιση υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και τη βελτίωση εξυπηρέτησης πελατών, το Wok n Roll έχει αποκτήσει τις πιστοποιήσεις CYS ISO EN 9001:2008 No. QS.1.16.014 και CYS ISO EN 22000:2005 No. HC.16.003, τα πιο αναγνωρισμένα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας στον κόσμο.

Ο πρωταρχικός στόχος αυτών των προτύπων είναι η βελτίωση της απόδοσης και του τρόπου λειτουργίας του εστιατορίου , η οποία βασίζεται σε διάφορες αρχές διαχείρισης ποιότητας, προκειμένου οι πελάτες να λαμβάνουν υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Με τα πρότυπα CYS ISO EN 9001:2008 και CYS ISO EN 22000:2005, το Wok n Roll θέτει σε λειτουργία διαδικασίες που επιτρέπουν να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας του σε όλα τα επίπεδα και να πραγματοποιεί ελέγχους για την ασφάλεια στην ετοιμασία των τροφίμων και ροφημάτων, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας είναι ασφαλές.

Executive chef Γεώργιος Δευτέρας

Παράδειγμα πρός μίμηση ο Executive chef του Wok n Roll Γιώργος Δευτέρα που πρωτοστάτη στο να λαμβάνονται όλες οι διαδικασίες ελέγχου και ασφάλειας τροφίμων και ροφημάτων.

O Chef Γiώργος Δευτέρας απόφοιτος από το Glion Institute , αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα ενός ποιοτικού και υγιεινού φαγητού χρησιμοποιεί υγιεινές μεθόδους μαγειρέματος και υγιεινά λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα που φτάνουν στο πιάτο σας διατηρούν τη βέλτιστη θρεπτική τους αξία και βιταμίνες.

Με την παρούσα φωτογραφία θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Chef Γιώργο Δευτέρα που αποδίνει εκτός από τον εξαίρετο επαγγελματισμό του και τα μαγευτικά γαστρονομικά ταξίδια τα οποία μας προσφέρει μας απόδειξε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στη διεύθυνση και την ομάδα του Wok n Roll για την προσφορά τους στον επισιτιστικό τομέα .

Μένουμε σπίτι και το Wok n Roll μεριμνάει για εμάς

Ώρες λειτουργίας : 11:30 – 14:45 / 17:30 – 22:30

Τηλέφωνο :  77 771707

http://www.woknroll.com.cy

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στην Πέγεια ο κοσμοπολίτικος προορισμός της Μεσογείου

Πλάτρες: Έτσι θα γίνει το χλιδάτο θέρετρο Guru (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Lofos Heights: Σε φάση ανέγερσης στη Τάλα οι πολυτελείς βίλες

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!