Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

La Galerie by Galactica Patisserie: Διακοσμήστε τα πιο τέλεια πασχαλινά αβγά με τα παιδιά σας!

Δεν είναι μόνο η χαρά που κάνουν τα παιδάκια όταν οι γονείς ή οι νονοί τους φέρνουν τα πασχαλινά αυγά. Είναι η απίστευτη πασχαλινή λιχουδιά που χαρίζει στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης. Και μπορεί λοιπόν να πρόκειται για μια τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και θερμίδες, αλλά η σοκολάτα έχει και σημαντικά οφέλη για την υγεία μας.

Η La Galerie by Galactica Patisserie σε ένα βίντεο στις δύσκολες μέρες που περνάμε μας δίνει λύσεις, για να περάσουμε όμορφα με τα παιδιά μας. Να σημειωθεί ότι η εταιρία είναι σε θέση να δεχθεί παραγγελίες για να χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα το πιο γλυκό δωράκι του Πάσχα!

Αγαπητοί μας φίλοι,
Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και τώρα που μένουμε σπίτι, το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους θα πρέπει να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής 
Φορέστε τις ποδιές σας και ελάτε να διακοσμήσουμε μαζί τα πιο όμορφα Πασχαλινά Αυγά! Στο #LaGalerie σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε και εσείς απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω video!

Αγαπητοί μας φίλοι! Οι γιορτινές ημέρες του Πάσχα πλησιάζουν και τώρα που μένουμε σπίτι, το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους θα πρέπει να είναι ο κύριος πρωταγωνιστής ?Φορέστε τις ποδιές σας και ελάτε να διακοσμήσουμε μαζί τα πιο όμορφα Πασχαλινά Αυγά! Στο #LaGalerie σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα υλικά που θα χρειαστείτε και εσείς απλά ακολουθήστε τις οδηγίες στο παρακάτω video! Παρέχουμε κατ'οίκον παράδοση ?Για παραγγελίες ή πληροφορίες καλέστε στο ☎️25 750665 ή στη στείλτε μας μήνυμα!#LaGaleriebyGalacticaPatisserie #easter #easterdecoration #eastereggs #menoumespiti

Δημοσιεύτηκε από La Galerie by Galactica Patisserie στις Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

La Galerie by Galactica Patisserie

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

LORDOS PLASTICS»: Εισέρχεται σε μια καινούργια εποχή

Taste and Hospitality

Λαγγόπιττες Ριζοκαρπάσου:Ιστορία, Μέθοδος παραγωγής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Gin Mare : Κάτι περισσότερο από ένα συναίσθημα, μια θάλασσα ή διακοπές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!