Νέα Νεα της Αγορας

Κοινοτάρχης Πεδουλά: «Μην έρθει κανείς να ψήσει σούβλα..είτε κουμπάρος, είτε αστυνομικός»

Σαφές μήνυμα προς όσους σκέφτονται να μεταβούν στις ορεινές κοινότητες τις μέρες των εορτών στέλνει μέσω της Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Πεδουλά, Μάριος Θεοχάρους.

«Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται να έρθουν στα χωριά μας και εμείς τους λέμε να μην το πράξουν, διότι όσοι θα έρθουν θα καταγγελθούν».

Σύμφωνα με τον κ.Θεοχάρους υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιοι παρά τις συστάσεις της αστυνομίας και τα σχετικά διατάγματα σκέφτονται να πάνε στα εξοχικά τους για να περάσουν τις γιορτές.  «Επειδή κάποιοι θέλουν να έρθουν να ψήσουν σούβλες, δεν θα έρθουν για να μας δημιουργήσουν εμάς πρόβλημα. Κάθε Πάσχα έρχονται δύο με τρείς χιλιάδες άτομα. Όσοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι να μην έρθουν. Κάποιοι που ήρθαν πριν τα διατάγματα δεν μπορούμε να τους διώξουμε, αλλά οι υπόλοιποι λέω από τώρα, να μην έρθουν γιατί θα τους διώξουμε».

Όπως ανέφερε στη Cyprus Times o Κοινοτάρχης του Πεδουλά, το 80% του πληθυσμού των ορεινών κοινοτήτων είναι ηλικιωμένοι και ταυτόχρονα ευπαθείς ομάδες.

«Το διάταγμα λέει μένουμε σπίτι μας, δεν λέει να πάμε στα εξοχικά μας, την μία ημέρα στον Πεδουλά και την άλλη μέρα στον Πρωταρά, επειδή βαρεθήκαμε σπίτι μας» τόνισε ο κ.Θεοχάρους.

Όπως επισημαίνει ο κ.Θεοχάρους η κοινότητα είναι σε συνεργασία με την αστυνομία και δεν θα χαριστεί σε κανένα «είτε είναι φίλος, είτε κουμπάρος, είτε αστυνομικός».

cyprus times

 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

      

 

     

Related posts

Re.Buke Lounge:Aπαντά στις φήμες περί κρουσμάτων

Καινοτομεί η Coca-Cola – Λανσάρει τα πρώτα χάρτινα μπουκάλια στην Ευρώπη

Taste and Hospitality

Φ. Λεβέντης: «Ο εσωτερικός τουρισμός θα σώσει την παρτίδα»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!