Νέα Νεα της Αγορας

Λ. Κωστρίκης: Τα 15 λεπτά επικινδυνότητας που «ξεσήκωσαν τους Κύπριους (Δηλώσεις)

Ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Ακαδημίας Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών, Λεόντιος Κωστρίκης όταν ρωτήθηκε γιατί να μην είναι στα 5 λεπτά και να είναι στα 15 λεπτά η επικινδυνότητα, σχολίασε: «Αυτό είναι αποτέλεσμα έρευνας της επιστήμης. Πρέπει να είναι 15 λεπτά και πάνω. Δεν ήρθε σε κίνδυνο κάποιος από τους πελάτες στην υπεραγορά, αυτή ήταν η απόφαση τους (της επιστήμης).»

Συνέχισε αναφέροντας ότι:  «Ο κ.Βωνιάτης πολύ ορθά έχει πει ότι θα πρέπει να έχουμε την έννοια του , όχι να πηγαίνουμε να κάνουμε τεστ κάθε φορά που πάμε στο σούπερμαρκετ».

Από την άλλη ο επιδημιολόγος Δρ Μιχάλης Βωνιάτης, δήλωσε στο τρίτο του ΡΙΚ:  «Όσοι έχουν επισκεφθεί υπεραγορά θα πρέπει τουλάχιστον να αυτοπαρακολουθηθούν διότι δεν ξέρουμε πόση ώρα ήρθαν σε επαφή. Από όσο γνωρίζω ήταν ένας αριθμός 6 ατόμων στην υπεραγορά που είχαν μολυνθεί και ήταν ασυμπτωματικοί . Δεν γνωρίζουμε την διασπορά του ιού στην υπεραγορά».

 [mc4wp_form id=”4426″]      

 

     

Related posts

Ποιες 6 χώρες αλλάζουν κατηγορία

Taste and Hospitality

Αυτό που έκανε Άδωνις μην το δούμε από πολιτικούς στην Κύπρο – (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Α.Γεωργιάδης κατά της παχυσαρκίας: Τι θέλετε (τα λεφτά;), να γίνετε 300 κιλά… (BINTEO)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!