Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Εντείνει τις προσπάθειες η Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών

Από το ξέσπασμα του Covid-19, οι εταιρείες τροφίμων και ποτών έχουν επιταχύνει τις προσπάθειές τους σε όλο τον κόσμο για να παρέχουν υποστήριξη και ανακούφιση σε όσους έχουν πληγεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας .

Τον τελευταίο καιρό, έχουμε δει εταιρείες σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων και ποτών να δεσμεύονται να υποστηρίξουν εκείνους που έχουν ανάγκη. Αυτό περιλαμβάνει τις εταιρείες αλκοόλ που μετατοπίζουν την παραγωγή σε απολυμαντικό χεριών. εστιατόρια γρήγορου φαγητού, συμπεριλαμβανομένων των KFC και Subway που προσφέρουν οφέλη σε βασικούς εργαζόμενους και εταιρείες σε ολόκληρο τον κλάδο που κάνουν σημαντικές δωρεές σε σχέση με το μέγεθός τους για την υποστήριξη βασικών εργαζομένων, φιλανθρωπικών οργανώσεων τροφίμων και υπηρεσιών παράδοσης.

Από μικρές μάρκες έως κολοσσοί ποτών, όλο και περισσότερες εταιρείες αξιοποιούν τις δυνατότητές τους μέσω καμπανιών και αξιοποιούν τους πόρους τους σε καλή χρήση.

Σημαντικές δωρεές

Η PepsiCo και το Ίδρυμα PepsiCo έχουν διαθέσει 45 εκατομμύρια δολάρια σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την προώθηση προστατευτικό εξοπλισμό για τους εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη, τις υπηρεσίες δοκιμών και ελέγχου και τη διανομή περισσότερων από 50 εκατομμυρίων θρεπτικών γευμάτων σε πληθυσμούς που κινδυνεύουν, ιδίως αυξάνοντας την πρόσβαση στη διατροφή για παιδιά εκτός σχολείου.

Η Mars έχει δεσμεύσει 20 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τους ανθρώπους , τα κατοικίδια ζώα και τις κοινότητες που πλήττονται περισσότερο , με δωρεές που προορίζονται για το CARE , United Nation’s World Food Programme and Humane Society International. Εν τω μεταξύ, η Tetra Laval Group έχει δωρίσει 10 εκατομμύρια ευρώ σε διάφορους εθελοντικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Δωρεές τροφίμων

Πολλές εταιρείες έχουν δωρίσει φυσικά προϊόντα σε τράπεζες τροφίμων και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Smithfield Foods (πάνω από 40 εκατομμύρια μερίδες πρωτεΐνης αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων, εκτός από 3 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά), Hormel Foods (200.000 γεύματα και 1 εκατομμύριο δολάρια), McCain Foods (20 εκατομμύρια κίλα πατάτας) και Goya Foods (200.000 κίλα τροφίμων).

Η εταιρεία Kraft Heinz έχει δωρίσει 12 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως με τη μορφή μετρητών και προϊόντων διατροφής, συμπεριλαμβανομένων 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων στη Feeding America για την υποστήριξη τραπεζών τροφίμων. Η Kellogg’s αύξησε τη δωρεά της για τρόφιμα και κεφάλαια σε 5 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων κουτιών δημητριακών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και η Campbell Soup Company έχει συνεισφέρει περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα σε οργανισμούς τροφίμων.

Τομέας φιλοξενίας

Η Bacardi ξεκίνησε την πρωτοβουλία Raise Your Spirits και δεσμεύτηκε 3 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει μπαρ και εστιατόρια που εξασθενήθηκαν από το κλείσιμο. Η AB InBev έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 6 εκατ. Ευρώ για εστιατόρια, παμπ και μπαρ σε όλη την Ευρώπη μέσω δωρεών, επιχειρηματικής υποστήριξης και «προπληρωμένων pints». Η Barefoot έκανε μια αρχική δωρεά 100.000 δολαρίων στα παιδιά των υπαλλήλων εστιατορίων (CORE), η οποία υποστηρίζει τους υπαλλήλους τροφίμων και ποτών και τις οικογένειές τους.

Η ασιατική εταιρεία μπύρας Tiger, εν τω μεταξύ, ξεκίνησε την πρωτοβουλία Support Our Streets σε ολόκληρη την Ασία για να βοηθήσει τον τομέα της φιλοξενίας. Περισσότερα από 950.000 ευρώ έχουν δεσμευτεί από τη Heineken Malaysia και την Asia Pacific Breweries Singapore με τη μορφή χρηματικών ταμείων και κουπονιών που οι άνθρωποι μπορούν να εξαργυρώσουν στα αγαπημένα τους τοπικά καταστήματα τροφίμων και ποτών μόλις τελειώσουν τα ασφαλή απομακρυσμένα μέτρα.

Παραδόσεις

Λόγω της κοινωνικής απομόνωσης, πολλές εταιρείες προσφέρουν πλατφόρμες παράδοσης. Η GetSwift συνεργάστηκε με το Feed The Need of Florida and Meals of Love, καθώς και με το Τμήμα Ηλικιωμένων Υποθέσεων της Φλόριντα (DOEA) και τους συνεργάτες εστιατορίων για την παροχή καθημερινών παραδόσεων γευμάτων σε όλη τη Φλόριντα χρησιμοποιώντας τη λογιστική πλατφόρμα SaaS.

Ερευνα

Σύμφωνα με μια έκθεση του Reuters, η οικογένεια Barilla, η οποία κατέχει την ίδια ονομασία ζυμαρικών, έχει δωρίσει 500.000 $ στη μη κερδοσκοπική ένωση The Cure Alliance των ΗΠΑ για τη χρηματοδότηση της έρευνας για μια θεραπεία Covid-19 που βασίζεται σε βλαστικά κύτταρα. προσθέτοντας την προηγούμενη δωρεά 2 εκατομμυρίων ευρώ σε ιδρύματα υγείας στην Ιταλία.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φοβάται παγίδες ο ΠτΔ: Έντονες πιέσεις

Taste and Hospitality

Δύσκολες ώρες για τους λάτρεις του φραπέ

Taste and Hospitality

Tουρισμός: Το πορτρέτο του Αμερικανού ταξιδιώτη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!