Νέα Νεα της Αγορας

Σήμερα δεν έχει διάγγελμα, αλλά παραμύθι, από τον Νίκο Αναστασιάδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανήμερα το Πάσχα, έρχεται στα σπίτια όλων των Κυπρίων, μέσω μιας ξεχωριστής πρωτοβουλίας, η οποία μοιράζει χαρά και αισιοδοξία στα μικρά παιδάκια (και όχι μόνο) όλης της χώρας.

Ο Πρόεδρος στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας μέσω ενός παραμυθιού

Ο Νίκος Αναστασιάδης μέσω της πρωτοβουλίας του “Μουσείου Παραμυθιού” την οποία στηρίζει από τις πρώτες ημέρες έμπρακτα και σθεναρά ο Alpha Κύπρου και Alphanews.live, θα αφηγηθεί ένα ξεχωριστό και γλυκό παραμύθι, αύριο στις 4μ.μ. μέσα από την σελίδα στο Facebook του  “Μουσείου Παραμυθιού”. Παραμύθι, το οποίο θα προβληθεί και μέσα από την θεματολογία του Alphanews.live, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να μπορούν να απολαύσουν αυτή την μαγική στιγμή.

Σε ρόλο παππού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του ανήμερα το Πάσχα και θα μεταλαμπαδεύσει μέσω ενός παραμυθιού – έκπληξη μηνύματα ζωής και ελπίδας σε όλα τα παιδιά της Κύπρου. Γιατί τα παραμύθια και η ελπίδα δεν τελειώνουν ποτέ, ακόμα και μέσα από την “καραντίνα”.

Η πρωτοβουλία του “Μουσείου Παραμυθιού” η οποία στηρίζεται από τον Alpha Κύπρου, το Alphanews.live και την Ελληνική Τράπεζα, έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες οικογένειες τις ημέρες του αυτοπεριορισμού δίνοντας μια παραπάνω ξεγνοιασιά στην καθημερινότητά μας και κάνοντας τη ζωή των μικρών μας παιδιών ακόμα πιο χαρούμενη και εποικοδομητική.

Μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στην χώρα των παραμυθιών, άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της πολιτικής, τους οποίους αγαπούν ή θαυμάζουν τα μικρά παιδάκια, τα οποία είναι αυτοπεριορισμένα στο σπίτι αφήνουν για λίγο την εικόνα όπως τους ξέραμε μέχρι χθες και γίνονται… παραμυθάδες για να ομορφύνουν την καθημερινότητα των παιδιών.

Ο Alpha Κύπρου και το Alphanews.live από τις 20 Μαρτίου στηρίζουν την μοναδική πρωτοβουλία του “Μουσείο Παραμυθιού”, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο αλλά και να ενδυναμώσει την ιδέα του αυτοπεριορισμού με την ξεχωριστή δράση, η οποία ψυχαγωγεί τα παιδιά.

Μια ιδέα που άρχισε δειλά-δειλά αλλά γιγαντώθηκε από την αγάπη του κόσμου και από την στήριξη κυρίως μικρών παιδιών. Μέσα σε σχεδόν ένα μήνα ενεργής και αγαστής συνεργασίας τα βίντεο βρίσκονται κοντά στις 1 εκατομμύριο προβολές και αποτελούν καθημερινή συντροφιά και ραντεβού για όλους.

Μεγάλα ονόματα της κυπριακής και ελλαδικής showbiz, της πολιτικής αλλά και τα κορυφαία ονόματα του Alpha διάβασαν παραμύθι και έγιναν viral στον κόσμο των παιδιών και…όχι μόνο. Χριστιάνα Αριστοτέλους, Ντόρα Μακρυγιάννη, Χριστιάνα Αρτεμίου, Κούλης Νικολάου, Χριστόδουλος Μαρτάς, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Πέννυ Φοινίρη, Λαμπρινή Σκρέκα, Στέλλα Στυλιανού, Βασιλική Χατζηαδάμου, Σοφία Βογιατζάκη. Θεόφιλος Πασχάλη αλλά και πολιτικοί και πολιτικοί αξιωματούχοι όπως οι Νικόλας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Δημητρίου και η Επίτροπος Δικαιωμάτων για τα παιδιά, Δέσπω Μιχαηλίδου, ήταν κάποιοι από τους δεκάδες που στήριξαν την πρωτοβουλία αγάπης.

Τα παραμύθια δεν σταματούν ποτέ

Τα παραμύθια συνεχίζονται λοιπόν, ανήμερα το Πάσχα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στις 4μ.μ., ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από την ηθοποιό Δέσποινα Μπερμπεδέλη η οποία θα αφηγηθεί το δικό της παραμύθι στις 11.30. Δευτέρα του Πάσχα τα αγαπημένα και κορυφαία ονόματα που γίνονται μέρος της προσπάθειας συνεχίζονται με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη του Alpha, Ανδρέα Γεωργίου να μας καλωσορίζει στο σπίτι του και σε ένα περιπετειώδες παραμύθι για τα παιδιά.

#stayhome #staysafe και συνέχισε να ονειρεύεσαι έναν καλύτερο κόσμο μέσα από τα παραμύθια!

 alphanews

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Burger King: “Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα σας το ζητούσαμε αλλά πάρτε από τα McDonald’s”

Taste and Hospitality

Μια 15ετία πανηγυρισμών για τη Μαρίνα Πάφου… και ξανά «βουτιά» στο χρόνο!

Taste and Hospitality

Ανησυχία διασπείρεται…Η Τράπεζα Κύπρου μετράει εκατομμύρια ζημιές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!