Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Η Kah Tequila στο χαρτοφυλάκιο της ABG

Η Amber Beverage Group (ABG) ανακοίνωσε ότι η παγκόσμια διανομή και εμπορία της μάρκας Kah Tequila θα διαχειρίζεται πλέον εσωτερικά με σχέδια για επανέναρξη των ΗΠΑ.

Από τον Απρίλιο του 2020, η Amber Beverage Group θα διαχειρίζεται την Kah Tequila σε όλες τις περιοχές.

Η Kah Tequila, που δημιουργήθηκε για να τιμήσει τους μεξικάνους και τις παραδόσεις τους, είναι συσκευασμένο σε μοναδικά διακοσμημένα μπουκάλια και διαθέτει τέσσερις εκφράσεις – Blanco, Reposado, Añejo και Extra Añejo – κατασκευασμένο από 100% μπλε αγαύη.

Η Amber Beverage Group ανέλαβε την ιδιοκτησία της Kah Tequila αφού απέκτησε την πλειοψηφία του μεξικού παραγωγού της μάρκας, Fabrica de Tequilas Finos, το 2016.

«Η προσθήκη της Kah στο συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο μας, ενισχύοντας τις μάρκες τεκίλα όπως οι Rooster Rojo και Don Camillo, μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια πυραμίδα λύσεων σε κάθε αγορά. Ως εκ τούτου, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε αυτό τη βραβευμένη τεκίλα στην οικογένεια των επωνυμιών μας », δήλωσε ο Pepijn Janssens, διευθυντής μάρκετινγκ του Amber Beverage Group.

Στο πλαίσιο της επανέναρξης των ΗΠΑ, η εταιρεία ξεκίνησε ένα νέο σχεδιασμό μπουκαλιών σε σχήμα τούβλου, ενώ οι άλλες αγορές της θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυθεντικά μπουκάλια σε σχήμα κρανίου.

Ο Janssens πρόσθεσε: «Έχουμε αναπτύξει ένα νέο μπουκάλι για την αγορά των ΗΠΑ και σκοπεύουμε να το λανσάρουμε κατά τη διάρκεια του 2020. Η Kah Tequila θα συνεχίσει να αποτίει σεβασμό και τιμή στο Μεξικό και τους ανθρώπους του και ξεκινά το ταξίδι της στο δικό μας αποστακτήριο τεκίλα, Fabrica de Tequilas Finos, όπου κάθε μπουκάλι είναι χειροποίητο. “

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μέχρι τέλος Μαΐου το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού – Kάλυψη 35%

Taste and Hospitality

Μετά απο 15 μήνες λικνιζόμαστε υπό την σκιά μέτρων – Ας αρχίσουν οι χοροί!

Taste and Hospitality

Σε τι διαφέρει ένας ταξιδιώτης από έναν τουρίστα;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!