Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Tus Air: Θα εκτελεί πτήσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου…

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα εκτελεί πτήσεις η αεροπορική εταιρεία Tus Air. Σύμφωνα με ενημέρωση από την εταιρεία, το πτητικό της πρόγραμμα αναστέλλεται από 1η Νοεμβρίου ενώ δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη του.

Στόχος είναι πάντως όπως ανέφεραν, η επανέναρξη του πτητικού της προγράμματος για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, η εταιρεία αναμένεται ότι θα εκτελέσει μόνο κάποιες ναυλωμένες πτήσεις ως αποτέλεσμα συμφωνιών με ταξιδιωτικούς πράκτορες. Από την στιγμή που η εταιρεία δεν εκτελεί δρομολόγια, έχει προχωρήσει σε αποδέσμευση του προσωπικού της. Υπενθυμίζεται ότι η TUS εκτελούσε πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ ενώ τον Φεβρουάριο του 2018 εγκαινίασε και το δρομολόγιο Λάρνακα- Ιωάννινα.

Η αναστολή πτήσεων και αποδέσμευση προσωπικού δεν συνεπάγεται με κλείσιμο της εταιρείας αναφέρουν πηγές στην «Κ». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τον Νοέμβριο η εταιρεία θα βρίσκεται σε διαδικασία αναδιοργάνωσης και rebranding. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται το σενάριο αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας της εταιρείας αλλά και ενίσχυσης του στόλου της.

Ο υφιστάμενος στόλος της εταιρείας περιλαμβάνει δύο αεροσκάφη Fokker 100 χωρητικότητας 100 θέσεων και πέντε Fokker 70 χωρητικότητας 80 θέσεων.

Η αναδιοργάνωση της εταιρείας ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2019, και την αποχώρηση του Michael Weinstein από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Τα καθήκοντα του ανέλαβε ο ο Andrew Pyne, ο οποίος ήταν προηγουμένος διευθύνως σύμβουλος της Cobalt Air από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2016. Στο δυναμικό της TUS πέρασε το ίδιο διάστημα και ο David Lee ο οποίος ήταν επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ της Cobalt.

Πηγή: kathimerini.com.cy/ Μαρία Ηρακλέους

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γιατί πρέπει πάντα (;) να ντυνόμαστε ωραία όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο

Taste and Hospitality

Η EasyJet αναβάλει κατά πέντε χρόνια την παράδοση 24 αεροσκαφών της Airbus

Taste and Hospitality

Υποβρύχιο Εργαστήριο και έξυπνοι τεχνητοί ύφαλοι στην Αμαθούντα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!