Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Οι αποστάσεις θα εκτινάξουν στον «αέρα» χώρους αναψυχής και εστίασης – Τραγικές εκτιμήσεις

Τραγικός θα είναι ο απολογισμός  εάν η Κυβέρνηση επιμένει να «κρατήσει» το διάταγμα που θα ρυθμίζει τον τρόπο λειτουργίας των κέντρων αναψυχής και εστίασης.  Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες το 70% αυτών δεν πρόκειται να ανοίξουν αφού  δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης μετά από τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του συνδέσμου, όπου εκφράστηκε από όλους η άποψη, πως η εν λόγω πρόνοια των τριών μέτρων είναι καταστροφική.

Πίνακας που εξασφάλισε αποκλειστικά το Taste and Hospitality, με την πολύτιμη συνεργασία του Λειτουργού ∆ιασφάλισης Ποιότητας Α’ Σάββα Χατζηκύρου και την ομάδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

 «Δεν γίνεται οι δικοί μας επιστήμονες να έχουν απόκλιση σε σχέση με άλλες χώρες. Π.χ. στην Ιταλία έχουν αποφασίσει ένα μέτρο απόσταση. Σε άλλες χώρες να χρησιμοποιείται ο μισός χώρος. Εμάς αποφάσισαν τρία μέτρα», δηλώνει σε ΡΙΚ και Reporter.

Ασφαλείς πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Κυβέρνηση δεν αποκλείεται να αναθεωρήσει κάποια από τα μέτρα που θα καθορίζουν την έναρξη της λειτουργίας του 21 Μαΐου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μια ανάσα πριν από το τρίτο καθολικό lockodown;

Taste and Hospitality

«Δεν είσαι υπόχρεος να δείξεις test ή πιστοποιητικό, για είσοδο σ’ έναν χώρο»

Υποχρεωτική μάσκα από αύριο – Ανακοινώθηκαν οι χώροι που επιβάλλεται

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!