Νέα Νεα της Αγορας

Ναυαγοσώστες Κύπρου με γάντια και μάσκες – Δεν θα δίνουν «το φιλί της ζωής»

Μπορεί να γίνονται προσπάθειες για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοιού αλλά τα όσα ακούγονται για το πώς θα εργάζονται οι ναυαγοσώστες το καλοκαίρι μας, έχουμε την εντύπωση πώς όχι μόνο οι ίδιοι θα ταλαιπωρούνται αφάνταστα αφού θα εργάζονται κάτω από σκληρές συνθήκες αλλά ίσως να μην καταφέρνουν να διεκπεραιώνουν σωστά την δουλειά τους που κυρίως είναι να σώζουν ζωές.

Εκτός των άλλων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών και διερωτόμαστε πώς θα μπορούν με θερμοκρασίες πάνω από 36 βαθμούς κελσίου κλεισμένοι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που υπάρχουν πώς θα αντέξουν σε συνδυασμό με την υγρασία που επικρατεί στο νησί τους καλοκαιρινούς μήνες.

Θέσαμε τα ερωτήματα μας σε ναυαγοσώστες και μας είπαν ότι ήδη άρχισαν οι συσκέψεις για να βρεθούν λύσεις σε πολλά θέματα που τους απασχολούν και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μέχρι σήμερα όλοι οι ναυαγοσώστες έχουν λάβει οδηγίες οι οποίες απαγορεύουν την τεχνίτη αναπνοή σε περιστατικά πνιγμού και επιτρέπουν μόνο τις θωρακικές συμπιέσεις και πάντα με τη χρήση γαντιών και μάσκας. Επίσης αναμένεται να απολυμανθούν από ειδικά συνεργεία όλοι οι ναυαγοσωστικοί πύργοι.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πλήγμα στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας

Taste and Hospitality

Τμήμα Δασών: Αρχίζει η πώληση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων

Taste and Hospitality

Η Αγία Νάπα…αλλιώς – Το άνοιγμα του τουρισμού απ’ την «ανάποδη»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!