Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

«Σώζει» την χώρα ο Έρντογαν παίζοντας Μonopoly – Τύπωσε 56δις λίρες και κάνει παζάρια

Απίστευτες βόμβες με άρωμα… ΔΝΤ εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε συνέντευξη του στο Karar TV.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε «Είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης υποτίμησης (της τουρκικής λίρας). Ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό; Αυτό θα δούμε. Τώρα εγώ θα θεωρήσω υπεύθυνους μια χούφτα τοκογλύφων στο Λονδίνο ή  τους διοικούντες μας που μας καταδίκασαν στους τοκογλύφους;».

Μάλιστα ο ίδιος εξέφρασε και την πεποίθηση του ότι η Τουρκία θα πρέπει να δανειστεί από κάποιον Διεθνή οργανισμό «Απαιτείται μία διεθνής πηγή χρηματοδότησης για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κατάσταση. Θα ήταν επωφελές για την Τουρκία αν μπορούσε να εξασφαλίσει το χαμηλότερο επιτόκιο από κάπου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέβη σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψε καθώς ανέφερε ότι ο Έρντογαν τύπωσε 56 δις Τούρκικες Λίρες, με τα χρήματα να πηγαίνουν στο… δολάριο και όχι στον φτωχό λαό.

«Τυπώθηκαν 56 δις. λίρες. Πού πήγαν αυτά τα 56 δις. λίρες; Δεν πήγαν στους φτωχούς, αλλά στο δολάριο. Η οικονομία είναι εκτός ελέγχου» κατήγγειλε ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

politiki.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Συντεχνίες ΑΗΚ: Ανησυχούν για ολικό black out

Taste and Hospitality

Λονδίνο: Επενδυτής από το Κατάρ αγόρασε το Ritz – (ΦΩΤΟΣ)

ΟΣΙΚΑ: Μετά την επανελειτουργία της εστίασης ζητά επέκταση ωραρίου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!