Εφοδιαστική Αλυσίδα Τεχνολογία & Ασφάλεια

SAP : To επιχειρηματικό λογισμικό που απλοποιεί την ροή των εργασιών

Στις μέρες μας διανύουμε μια κατάσταση διαφοροποιημένη, η οποία έχει μεγάλες επιπτώσεις στην καθημερινή και επιχειρησιακή ζωή σε όλη την υφήλιο. Σε τέτοιες περιπτώσιες οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά και να έχουμε ως στόχο την επόμενη μέρα. Στην προκειμένη περίπτωση η εποχή επιφυλάσσει μεγάλες ανάγκες αναδιάρθρωσης και ανδιοργάνωσης, με τις επιχειρήσεις να αναζητούν για έξυπνους τρόπους αυτοματοποίησης διαδικασιών και επενδύσεις σε εφαρμογές και υπηρεσίες με μεγάλο δείκτη απόδοσης της επένδυσης.

Οι επιχειρήσεις σήμερα έρχονται αντιμέτωπες με πολύπλοκες λειτουργίες κατά την εκτέλεση των καθημερινών τους διαδικασιών. Κάθε οργανισμός, ανεξαρτήτως μεγέθους, πρέπει να αντιληφθεί πως ο αποτελεσματικός έλεγχος των διαδικασιών της, είναι η βάση για σταθερή και συνεχιζόμενη ανάπτυξη. Το SAP  Business One είναι ένα πλήρως λειτουργικό λογισμικό που προσφέρει στις εταιρείες τη δυνατότητα να χειρίζονται πελάτες και διάφορες επιχειρηματικές λειτουργίες. Το συγκεκριμένο λογισμικό όχι μόνο απλοποιεί τη δουλειά, βοηθά επίσης στη διευκόλυνση διαφόρων βιομηχανικών και διαχειριστικών λειτουργιών προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε σύνθετα ζητήματα. Η Sap έχει λειτουργία στην Κυπριακή αγορά πάνω από 15 χρόνια, με διάφορους συνεργάτες, όπως η E.F. Visiosoft. Η E.F. Visionsoft, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευέλικτες λύσεις και τεχνολογίες και υψηλού επιπέδου υποστήριξη μετά της πωλήσεις, αποτελεί ένα αξιόπιστο σύμμαχο. Η E.F. Visionsoft έχει εισαγάγει την καινοτοτμία της δωρεάν δοκιμαστιής έκδοσης του SAP Business One.

Η SAP έχει ανγνωριστεί ως ηγέτης και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη απο πελάτες του SAP Business One παγκοσμίως, με περισσότερους από 41,500+ πελάτες με SAP Business One.

Εταιρείες σε όλο τον κόσμο επιλέγουν το SAP για να βελτιώσουν τις βασικές λειτουργίες των επιχειρήσεων τους. Με την ενσωμάτωση του συστήματος, οι επιχειρήσεις βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα τους, ενισχύοντας έτσι τη συνολική ανάπτυξη τους. Η εφαρμογή του SAP στον σημερινό ανταγωνιστικό κόσμο μπορεί να αποτελεί το μυστικό για ανάκαμψη, δίνοντας έτσι στην επιχείρηση ένα προβάδισμα στην αγορά. Η SAP, στην πραγματικότητα, βοήθησε εταιρείες υψηλού επιπέδου να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες και να επιτύχουν σταθερή ανάπτυξη.

Το SAP Business One προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχειρήσης επιχειρήσεων – finance, διαχείρηση σχέσεων πελατών (CRM) , έλεγχος αποθεμάτων, αγορές, ροή εργασίας (workflow), manufacturing, reporting, services και mobility. Το SAP συμβάλλει στην ενσωμάτωση όλων των λειτουργιών μιας επιχείρησης σε μία ενιαία οθόνη, με τη συγκέντρωση δεδομένων από πολλαπλές διαδικασίες, και συμβάλλει στο μέγιστο επίπεδο απόδοσης σε όλη την επιχείρηση. Η εφαρμογή του SAP δίνει στον οργανισμό την ευκαιρία να αυτοματοποιήσει της περισσότερες λειτουργίες του. Η SAP απλοποιεί την πρόσβαση και βελτιώνει τη ροή εργασίας, ενισχύοντας έτσι τη συνολική αποδοτικότητα της επιχείρησης.

Τι είναι το SAP Business One;

Συνοπτικά, το SAP Business One είναι μια σύγχρονη λύση ERP, σχεδιασμένη ειδικά για μικρότερες επιχειρήσεις που θέλουν μια βελτιωμένη εφαρμογή και γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI). Έχει σχεδιαστεί για γρήγορη εφαρμογή, εύκολη υποστήριξη και γρήγορη προσαρμογή ώστε να μην χρειάζεται να αλλάξετε την επιχείρηση σας για να ταιριάζει με τη λύση.

http://www.visionsoft.com.cy

[email protected]

+357 25 001 138

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Από που προέρχονται τα αρώματα του κρασιού;

Taste and Hospitality

Γιατί ακριβαίνει ο καφές; Άλμα 17% στην τιμή της ποικιλίας robusta

Taste and Hospitality

Η Διαφορά μεταξύ Brandy και Cognac

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!