Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Patron : Η Ultra premium Tequila

Το όνομα «Patron», που στα ισπανικά σημαίνει «το καλό αφεντικό» είναι ενδεικτικό της θέσης αυτής της μοναδικής ultra premium tequila στην παγκόσμια αγορά των αλκοολούχων ποτών. Το 1992 η Patron Spirits προχώρησε στην διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με την δημιουργία του Patrón XO Café απόσταγμα tequila με λικέρ καφέ για να συνεχίσει με την παρουσίαση του Patrón Citrónge, λικέρ πορτοκάλι ιδανικό για cocktail Margarita. To 1996 η Patron Spirits παρουσίασε τη σειρά ρούμι Pyrat.

ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Όλα τα μπουκάλια που εμφιαλώνεται η Patron είναι από φυσητό γυαλί, φτιαγμένα στο χέρι σε φούρνους και αριθμημένα. Περνούν από έλεγχο βάρους, πάχους και καθαρότητας από περισσότερα από 25 άτομα και τα ελαττωματικά αποσύρονται και ξανακαίγονται. Η φιάλη που έχει επιλεχθεί για να φιλοξενήσει το απόσταγμα είναι η παραδοσιακή φιάλη της tequila από πολλά χρόνια πριν, σχεδόν από την εποχή των Αζτέκων.
Συνεπώς η κάθε φιάλη είναι μοναδική και διαφορετική από τις υπόλοιπες. Κλείνει με φελλό και σφραγίζεται πάντα με τα χέρια χωρίς την βοήθεια μηχανήματος καθ’όλη την διάρκεια της εμφιάλωσης.

ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

Υπάρχει λόγος που η ποικιλία τεκίλας της Patron είναι εξαιρετική. Πρώτα απ’όλα, παράγεται από 100% μπλε αγαύη Weber Tequilana που καλλιεργείται στην περιοχή Jalisco. Αυτός ο τύπος αγαύης είναι γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών επιπέδων «μελιού» ή σακχάρου υψηλής ποιότητας. Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος στον οποίο η τεκίλα Patron οφείλει την υπεροχή της είναι οχρόνος και η φροντίδα. Όπως συμβαίνει και με τα σπουδαία σπουδαία κρασιά, η δημιουργία μιας σπουδαίας τεκίλας δε θέλει βιασύνη. Ο βασικός λόγος που δικαιολογεί την τιμή της τεκίλας Patron είναι η χρήση μόνο της «καρδιάς της αγαυης» με την υψηλότερη ποιότητα, επιλεγμένη και καθαρισμένη κατάλληλα. Κατόπιν, το ψήσιμο, η ζύμωση, η απόσταξη και η παλαίωση γίνονται στους ρυθμούς που απαιτεί η φύση. Η υπεροχή δεν αποτελεί αποτέλεσμα εξαναγκασμού. Όλος αυτός ο χρόνος και η φροντίδα έχουν ως αποτέλεσμα την απαράμιλλα βελούδινη, απαλή και γευστική ποικιλία τεκίλα της Patron.

Η «απλή» σειρά της Patron είναι διπλής απόσταξης. Εμφιαλώνεται Silver, Reposado και Anejo.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα Patron από το Basket Of Taste

Patron Silver 70cl

Διπλής απόσταξης λευκή tequila, δεν έχει παλαιώσει αλλά έχει περαστεί από δεξαμενή με δρύινη επένδυση, δίνει αρώματα απαλά και ίσως λίγο δρυ. Καθαρή, φρέσκια και κρυστάλλινη. Πολλοί προτιμούν αυτή τη μαλακή και γλυκιά, ελαφριά τεκίλα, από αυτές που είναι παλαιωμένες και έχουν τα αρώματα του ξύλου. Είναι το αγαπημένο συστατικό για τη μαργαρίτα και τα tequila coctails αλλά είναι το ίδιο απολαυστική και σαν ποτό.

ΧΡΩΜΑ
Πεντακάθαρη

ΑΡΩΜΑ
Φρούτα και εσπεριδοειδή

ΓΕΥΣΗ
Ομαλή και γλυκιά

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Ελαφρύ πιπέρι

Patron Reposado 70cl

Παλαιώνεται σε δρύινα μικρά βαρέλια για τουλάχιστον 6 μήνες. Το blend της Patron Reposado ενσωματώνει την φρέσκια, καθαρή γεύση της Patron Silver με μια νότε δρύινης γεύσης που συναντάται στην Patron Anejo. Μπορείτε να την απολαύσετε αργά ή αναμεμιγμένη με υψηλής ποιότητας συστατικά σαν cocktail.

ΧΡΩΜΑ
Ανοιχτό πορτοκαλί απόχρωση

ΑΡΩΜΑ
Δρύινο ξύλο και φρέσκια αγαύη

ΓΕΥΣΗ
Φρέσκια αγαύη & δρυς με νότες φρούτων, εσπεριδοειδών και μελιού

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Ελαφριά άνθη και βανίλια

Patron Anejo 70cl

Η Patron Anejo είναι ένα εκλεπτυσμένο μίγμα τεκίλας που έχει παλαιωθεί με μοναδικό τρόπο. Όπως συμβαίνει και με πολλά κόκκινα κρασιά εξαιρετικής ποιότητας, τα μίγματα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τον τρύγο. Κατά την ανάμιξη της Patron Anejo δίνουμε την ίδια προσοχή και φροντίδα. Όλη η παλαιωμένη τεκίλα παλαιώνεται σε μικρά λευκά δρυινα βαρέλια. Η παλαίωση της τεκίλας επιβλέπεται προσεκτικά από ειδικούς που διασφαλίζουν ότι τηρούνται οι ακριβείς πληροφορίες παλαίωσης.
Οι παλαιωμένες εκδοχές δίνουν έντονες νότες βαρελιού και μπαχαρικών ενώ δένουν την κάψα του τσίλι, με την οξύτητα του lime και τη γλύκα και τη φρεσκάδα του μήλου.

ΧΡΩΜΑ
Ζεστό κεχριμπάρι

ΑΡΩΜΑ
Δρυς, βανίλια και σταφίδες

ΓΕΥΣΗ
Δρύινο ξύλο με νότες βανίλιας, σταφίδας και μελιού

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Καραμέλα & καπνιστές νότες

Patron X.O Cafe Liquer 70cl

Λικέρ καφέ με βάση φίνα tequila Patron ΧΟ
Το προϊόν αναμιγνύεται ώστε να είναι «ξηρό» και όχι γλυκό όπως συμβαίνει με τα περισσότερα λικέρ καφέ με λίγους αλκοολικούς βαθμούς. Ο υψηλότερος βαθμός περιεκτικότητας οινοπνεύματος απελευθερώνει την γεύση του αγνού αρώματος του καφέ και της φίνας tequila ΧΟ. Τα σάκχαρα διατηρούνται στο ελάχιστο κι αυτό επιτρέπει στο προϊόν να καταναλώνεται ως cocktail αλλά και ως εξαίρετο λικέρ ή συστατικό στην εκλεκτή μαγειρική. Το Patron XO Café διαθέτει πολλαπλή χρησιμότητα και πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο λικέρ καφέ με tequila.

ΧΡΩΜΑ
Σκούρο, πλούσιο καφέ

ΑΡΩΜΑ
Φρέσκος καφές, σοκολάτα & βανίλια

ΓΕΥΣΗ
Φρέσκος καβουρδισμένος καφές με νότες σοκολάτας και ελαφριά τεκίλα

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Ομαλή, αλλά στεγνή

Gran Patron Platinum 70cl

Η Patron Platinum είναι τριπλής απόσταξης tequila από την καλύτερη μπλε αγαύη που συλλέγουν με το χέρι, ενώ στον τρύγο απορρίπτουν τυχόν βλαστάρια για να μην υπάρχει ούτε υποψία πικράδας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται όσον το δυνατόν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε «μέλι». Ένα μέρος κάθε παρτίδας παλαιώνεται για περιορισμένο χρόνο και κατόπιν αναμιγνύεται για να δημιουργηθεί η καλύτερη πλατινένια τεκίλα στον κόσμο.
Φιάλη Platinum: Κάθε μπουκάλι αποτελεί χειροποίητο, κρυστάλλινο (χωρίς μόλυβδο) έργο τέχνης που έχει στιλβωθεί με το χέρι, φέρει αυθεντική υπογραφή και είναι αριθμημένο με εκχάρακτη ετικέτα. Το μπουκάλι τυλίγεται σε βελούδο και τοποθετείται σε χειροποίητο κουτί από ξύλο σγουρού σφενδάμου με ποιότητα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή βιολιών. Χειροποίητο, υπογεγραμμένο και αριθμημένο από τον χειροτέχνη.

ΧΡΩΜΑ
Πεντακάθαρη

ΑΡΩΜΑ
Φρέσκια αγαύη, εσπεριδοειδή & φρούτα

ΓΕΥΣΗ
Εξαιρετικά απαλό με ελαφριές νότες εσπεριδοειδών και φρούτων

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Μαύρο πιπέρι μακράς διαρκείας

Gran Patron Pietra 70cl

Από το καλύτερο 100% Weber Blue Agave.Παρουσιάζεται σε ένα ξεχωριστό κρύσταλλο μπουκάλι και κομψό κουτί.Ηλικία  πάνω από τρία χρόνια για μια πλούσια και ισορροπημένη γεύση.

ΧΡΩΜΑ
Βαθύ μαόνι

ΑΡΩΜΑ
Φρέσκα φρούτα και μανιτάρια με νότες φρυγανισμένης βελανιδιάς

ΓΕΥΣΗ
Γλυκό αλλά πολύπλοκο με νότες από αγαύη, βανίλια και μανιτάρι

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Ομαλή, μακράς διαρκείας

Gran Patron Burdeos 70cl

Η Gran Patron Burdeos αποστάζεται στους 55 αλκοολικούς βαθμούς από την καλύτερη μπλε αγαύη που παράγεται στα Highlands του Jalisco του Μεξικού. Η tequila παλαιώνει σε συνδιασμό Αμερικάνικων και Γαλλικών δρύινων βαρελιών και παλαιώνει το λιγότερο για 12 μήνες. Αποστάζεται ξανά σε vintage βαρέλια Bordeaux, διαλεγμένα προσεκτικά από ένα από τα μεγαλύτερα chateaux της Γαλλίας ώστε να δώσουν στο απόσταγμα τα ιδιαίτερα αρώματα βανίλιας, σταφίδας και αποξηραμένων φρούτων που βρίσκονται στα ακριβά κρασιά του Bordeaux.
“Αποστάζουμε τρεις φορές αυτή την tequila για να δώσουμε έναν μαλακό, βελούδινο χαρακτήρα που δεν βρίσκεται τέτοιος σε κανένα άλλο απόσταγμα αγαύης» λέει o Fransisco Alcaraz, o master distiller της Patron, που ανέπτυξε προσωπικά την διαδικασία που πρέπει να περνά η Patron Burdeos για να έχει την εξαιρετική γεύση της.
Η γεύση δεν είναι το μόνο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Gran Patron Burdeos. Κάθε φιάλη είναι τοποθετημένη σε ένα κουτί από ένα μοναδικό σκαλισμένο ξύλο μαύρης καρυδιάς, σχεδιασμένο και ως display για τα bars. «Ξαπλώνει» σε μια suede βάση, το καθαρό κρυστάλλινο μπουκάλι της κλείνει με φελλό σαν κρασιού και διακοσμείται με κρυστάλλινο πώμα. Η συσκευασία περιέχει βοηθητικό ανοιχτήρι.

ΧΡΩΜΑ
Σκούρο κεχριμπάρι

ΑΡΩΜΑ
Πλούσιο κρασί Μπορντό

ΓΕΥΣΗ
Νότες από ξύλο βελανιδιάς, βανίλια και σταφίδες

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
Βελούδινη ομαλή

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σταφίδες…θρεπτικές πιο πολύ από όσο φαντάζεσαι

Taste and Hospitality

Καμαντέρενα: Ένα ασημένιο & επτά χάλκινα μετάλλια σε διεθνή διαγωνισμό

Taste and Hospitality

Papa Mix food & Beverages: Μια δυνατή ιστορία, γεμάτη χρώματα, αγάπη και γεύσεις (ΦΩΤΟΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!