Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Οι εταιρείες ποτών ξεκινούν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη της φιλοξενίας

Η Heineken, η Budweiser και η Diageo συγκαταλέγονται μεταξύ των βασικών εταιρειών ποτών που έχουν ξεκινήσει νέες πρωτοβουλίες για την υποστήριξη πελατών στο εμπόριο καθώς αντιμετωπίζουν αβεβαιότητα εν μέσω της κρίσης.

Με μπαρ, παμπ και εστιατόρια προς το παρόν κλειστά ή περιορισμένα σε όλο τον κόσμο, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας αντιμετωπίζουν πρωτοφανείς εμπορικές προκλήσεις και ακόμη και κινδυνεύουν να κλείσουν.

Για πολλές εταιρείες ποτών, οι επιχειρήσεις φιλοξενίας είναι το κλειδί για τη βιομηχανία τους. Στην υποστήριξη, πολλοί έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων κουπονιών, νέων ψηφιακών πλατφορμών και δωρεάν εκπαίδευσης φιλοξενίας.

Μέσω της πρωτοβουλίας «Back the Bars», η Heineken επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν κουπόνια για ποτά για το αγαπημένο τους μπαρ ή εστιατόριο που μπορούν να εξαργυρωθούν όταν είναι ανοιχτά. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ θα λάβει αμέσως τη χρηματική αξία του κουπονιού που του επιτρέπει να συνεχίσει να πληρώνει τα πάγια έξοδά του.

Η πρωτοβουλία της Heineken εκτελείται επί του παρόντος σε 17 χώρες με πέντε άλλες χώρες να ξεκινήσουν. Μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, έχουν πωληθεί πάνω από 218.000 κουπόνια με περισσότερα από 8,2 εκατομμύρια ευρώ να κατευθύνονται απευθείας σε καταστήματα.

Κατά παρόμοιο τρόπο, η Budweiser Brewing Group UK κυκλοφόρησε το Save Pub Life, το οποίο ενθαρρύνει το κοινό να αγοράσει μια δωροκάρτα τώρα για να τα ξοδέψει στο τοπικό τους μέρος όταν ανοίξει ξανά. Ανοιχτά σε παμπ, μπαρ και εστιατόρια σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία, η Budweiser θα αντιστοιχεί στην αξία της δωροκάρτας – έως και ένα συνολικό ποσό 1 εκατομμυρίου £ – το οποίο θα μεταφερθεί απευθείας σε επιχειρήσεις εντός δύο εβδομάδων.

Η Carlsberg UK, εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε μια νέα δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα με τίτλο «Love my Local» που επιτρέπει σε παμπ, μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο να πωλούν με ασφάλεια τρόφιμα και ποτά στην τοπική κοινότητα για λήψη και παράδοση.

Επιπλέον, ο ιστότοπος – ο οποίος ξεκίνησε σε συνεργασία με το CHD Innovation και το Fold7 – παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο και κιτ εργαλείων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ξανά συναλλαγές και να προωθήσουν την online προσφορά τους.

Ιδρύθηκε το 2008, το πρόγραμμα bartending και φιλοξενίας της Diageo’s Learning for Life είναι τώρα διαθέσιμο σχεδόν δωρεάν σε άνεργους ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει πάνω από 40 ενότητες δεξιοτήτων, βοήθεια κατά τη δημιουργία βιογραφικού και πρόσβαση σε συμβουλές σταδιοδρομίας.

Με παμπ που εξυπηρετούν μεγάλο μέρος της κουλτούρας του Ηνωμένου Βασιλείου, η εθνική πρωτοβουλία Mypubshop.com, που υποστηρίζεται από το StarStock, ξεκίνησε σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις και βασικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των Budweiser Brewing Group, Coca-Cola European Partners, Brakes and Use Your Local.

Ο ιστότοπος επιτρέπει στις παμπ να κάνουν εμπόριο ως καταστήματα τροφίμων και ποτών λαμβάνοντας και επεξεργάζοντας παραγγελίες στο διαδίκτυο, μετατρέποντάς τις σε «click and collect havens».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παρακολούθηση γεωργικών δραστηριοτήτων με τη χρήση drones

Taste and Hospitality

Μελαγχολικές οι εικόνες από το άδειο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Taste and Hospitality

Χάρης Λοϊζίδης: Η έλλειψη προσωπικού μαστίζει τον ξενοδοχειακό κλάδο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!