Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Τρεις νέες εκδόσεις Kopparberg Hard Seltzer

Η σουηδική εταιρεία μηλίτη Kopparberg κυκλοφορεί μια νέα σειρά hard seltzers στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη Μαΐου.

Τρεις γεύσεις θα είναι διαθέσιμες στη νέα σειρά Kopparberg Hard Seltzer: Mixed Berries, Black Cherry και Passionfruit. Και οι τρεις γεύσεις περιέχουν 93 θερμίδες ανά δοχείο και και οι τρεις παραλλαγές είναι χωρίς υδατάνθρακες και χωρίς γλουτένη.

Η Kopparberg ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των χαμηλών θερμίδων σε κάθε ποτό οφείλεται στο εμπορικό σήμα της εταιρείας KopparSpirit, μια βάση αλκοόλης από ζυμωμένα φρούτα που δεν αφήνει υπολειμματική ζάχαρη.

Η εταιρεία λέει ότι η απόφαση για την είσοδο στην κατηγορία των Hard Seltzer λήφθηκε καθώς αρκετές μεγάλες εταιρείες έχουν εισέλθει στον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο των Hard Seltzer τα τελευταία χρόνια.

Η Kopparberg δηλώνει ότι, ενώ η ανάπτυξη της κατηγορίας ήταν ταχεία, πολλοί καταναλωτές έχουν βρει τα προϊόντα Hard Seltzer να είναι «λεπτά, ήπια και άγευστα» και λέει ότι αυτή η νέα σειρά επιδιώκει να αντιμετωπίσει αυτό.

Ο Rob Salvesen, επικεφαλής μάρκετινγκ της Kopparberg, δήλωσε: «Καθώς η Kopparberg συνεχίζει να διαφοροποιεί το χαρτοφυλάκιό της αξιοποιώντας τη θέση της στην αγορά ως ειδικοί στην ανανέωση φρούτων, η μάρκα πρέπει να εξελιχθεί με τις τάσεις και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

«Η Kopparberg είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει το Hard Seltzer βάζοντας τη γεύση μπροστά και στο κέντρο και θέλαμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές τη δροσιστική, φρουτώδη γεύση που περιμένουν από το Kopparberg, παρέχοντας παράλληλα όλες τις καθαρές, χαμηλές θερμίδες υποσχέσεις ενός Hard Seltzer.

Και οι τρεις εκδόσεις Kopparberg Hard Seltzer θα είναι διαθέσιμες σε εθνικό επίπεδο από τους λιανοπωλητές από τα τέλη Μαΐου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

“Kατέβασε ρολά” ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας

Taste and Hospitality

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Διπλή διάκριση στα European Property Awards

Taste and Hospitality

Όλα και όλοι σπρώχνουν για «σκότωμα» την Ελ. Αμμόχωστο – Παραμένει η χαριστική βολή και ο ενταφιασμός

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!