Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Kobe Wian – Ο πιο γλυκός σεφ είναι μόλις ενός έτους – Kάνει θραύση με τις συνταγές του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ένα μωρό, μόλις ενός έτους, να πιάσει τα μαγειρικά σκεύη και μερικά υλικά και να δημιουργήσει τις πιο νόστιμες γεύσεις; Αν η απάντηση είναι “όχι”, τότε κάνεις λάθος. Απόδειξη αυτού αποτελεί το πρόσφατο cooking inspiration του μικρού Kobe Wian, τα βίντεο του οποίου γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Ο Kobe Wian είναι ενός έτους και έχει ήδη τον δικό του λογαριασμό στο Instagram με την ονομασία Kobe Eats, ο οποίος μετρά περισσότερους από 831 χιλιάδες followers. Η ιδιότητά του; Σεφ! Ναι, ναι, πολύ σωστά διάβασες. Με μότο τη φράση “Μου αρέσει να μαγειρεύω και να τρώω”, ο Kobe Wian φορά κόκκινο καπέλο και ποδιά σεφ, κάθεται στον πάγκο της κουζίνας και υπό την επίβλεψη των γονιών του Ashley και Kyle, οι οποίοι του δίνουν τα υλικά, φτιάχνει ό,τι μπορείς να φανταστείς, από πίτσα μέχρι λαχταριστά smoothies.

Φυσικά, όπως κάθε σωστός και επαγγελματίας σεφ, ο μικρός πριν προσθέσει ένα υλικό στη συνταγή του, το δοκιμάζει, ενώ στην περίπτωση που το έχει παρακάνει με την ποσότητα, φροντίζει να το διορθώσει!

Το πρώτο βίντεο του Kobe Wian στο Instagram δημοσιεύθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 και αμέσως έγινε ένας από τους διασημότερους μπόμπιρες – influencers αυτού του είδους.

 maireClaire

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Έως τις 31 Ιουλίου θα κρατήσει κλειστά τα σύνορά του ο Καναδάς

Taste and Hospitality

Με εισιτήριο 5 ευρώ η είσοδος των τουριστών στη Βενετία

Taste and Hospitality

Έγκριση για ανέγερση οινοποιείου και μουσείο οίνου στο Πολιτικό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!