Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Puressence: Η εταιρία καθαριστικών προϊόντων…με περιβαλλοντική συνείδηση (Αφιέρωμα)

Η εταιρεία μας Puressence Ltd ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία καθαριστικών προϊόντων και καθαριστικών εργαλείων / μηχανών για επαγγελματικούς χώρους. Mε Παγκύπρια δράση, η  εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην προώθηση πρωτοποριακών και αξιόπιστων προϊόντων και εφαρμογών, ειδικά σχεδιασμένων για τον κλάδο του HORECA και της υγείας. 

Από την ίδρυση , καταβάλλουνε προσπάθειες ώστε να γίνει η εταιρεία που θα κάνει τη διαφορά και θα κερδίσει μια υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών της. Σ’ αυτή την προσπάθεια, η οποία είναι ταυτόχρονα η δέσμευση και το όραμά, έχουνε δώσει και όνομα : It’s more than cleaning.

Το σκεπτικό και η φιλοσοφία ξεκινούν από το εξής: Ο καθαρισμός και η υγιεινή των επαγγελματικών χώρων είναι διαδικασίες σημαντικές- που σε κάποιους κλάδους εμπίπτουν και σε νομικά ακόμη πλαίσια. Ταυτόχρονα, είναι πηγές κόστους, με το μεγαλύτερο μέρος αυτών να είναι κρυφές και άρα να ελέγχονται δύσκολα. Ποιος είναι επομένως ο ρόλος του προμηθευτή που δεν ενδιαφέρεται «απλώς» να πουλήσει τα προϊόντα του; Να μειώσει ουσιαστικά τα κόστη του πελάτη, χωρίς να επηρεάσει κατά τον παραμικρό τρόπο την ποιότητα του αποτελέσματος. Αυτό ακριβώς κάνει η Puressence.

Βασικός μοχλός ανάπτυξης της εταιρείας, από την αρχή της λειτουργίας της, ήταν και συνεχίζει να παραμένει το ανθρώπινο δυναμικό της, χωρίς την συνεισφορά του οποίου δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η εξασφάλιση της ποιότητας σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους πελάτες. 

Περιβαλλοντική συνείδηση – Πιστοποιήσεις:

Η Puressence Ltd, δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια των υπηρεσιών που προσφέρει, εφαρμόζοντας διεθνή πρότυπα πιστοποίησης κατά ISO 9001:2008.   

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί μια απο τις βασικές προτεραιότητες της εταιρείας . Για αυτό τον λόγο προσπαθούνε πάντα να προσφέρουνε στην αγορά προιόντα και συστήματα που ελαχιστοποιούν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια  του κύκλου ζωής τους. 

Η Puressence Ltd, εισάγει πλήθος προϊόντων προς διάθεση στην αγορά, με οικολογικές ετικέτες που πιστοποιούν ότι τα προϊόντα εκπληρώνουν συγκεκριμένες απαιτήσεις στους τομείς του περιβάλλοντος, υγιεινής και  ποιότητας. 

Οι προμηθευτές:

Αντιπροσωπεύοντας στην Κυπριακή αγορά εταιρείες με βαθιά και αναγνωρισμένη πείρα στη  φιλοσοφία του «More than cleaning», όπως η Vileda Professional, η Kiehl GmbH η Ghibli & Wirbel και η Kimberly Clark Professional, δημιουργώντας τη δική μας σειρά αρωμάτων χώρου και αναπτύσσοντας εργαλεία και υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε εξασφαλίσει ότι αυτό που προτείνουμε στην αγορά, όχι μόνο καλύπτει τα κορυφαία standards υγιεινής και καθαριότητας, αλλά μειώνει δραματικά τα κόστη των πελατών μας και συνεπώς ενισχύει την κερδοφορία τους.

Η Kiehl GmbH, με ηγετική θέση στον κλάδο των καθαριστικών παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά καθαριστικών προϊόντων για τον επαγγελματία με απαιτήσεις. Με βαθιά εμπειρία στον καθαρισμό επιφανειών η εταιρία εστιάζει  εκτός από τον γενικό καθαρισμό, σε πρωτοπόρες εφαρμογές που αφορούν στην προστασία κάθε είδους πατώματος με τεχνολογίες που εγγυώνται εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα.

Ή αλλιώς KlEENEX & SCOTT. Η KIMBERLY CLARK PROFESSIONAL, φέρνει κοντά στον επαγγελματία μία ειδικά σχεδιασμένη σειρά από συσκευές & χαρτικά για επαγγελματικούς χώρους. Με πάνω από 100 χρόνια εμπειρία, η εταιρία είναι σε θέση να σας προτείνει τις πιο κατάλληλες λύσεις με στόχο να αναβαθμίσουν τον χώρο σας, να απογειώσουν την εμπειρία του επισκέπτη σας και παράλληλα να μειώσουν αισθητά τα κόστη της εταιρίας σας μέσα από την χρήση έξυπνων προϊόντων που υπόσχονται μείωση της συνολικής κατανάλωσης.

Ιταλικής προέλευσης μηχανήματα καθαρισμού από το 1968. Με βαθιά παράδοση πάνω στον καθαρισμό αλλά και με ιδιαίτερη ικανότητα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών μέσα από τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη της εταιρείας, τα προϊόντα της GHIBLI & WIRBEL,  αποτελούν την ιδανική λύση για τον σύγχρονο επαγγελματία και τις ολοένα αυξανόμενες  προκλήσεις της αγοράς.

Εργαλεία Υποστήριξης Συνεργατών:

Ηλεκτρονική εφαρμογή για κινητά

Με τη νέα εφαρμογή για κινητά μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες απαντήσεις σε όλα τα τεχνικά θέματα που αφορούν στα προϊόντα, όπου και αν βρίσκεστε. Κοστολογείστε τον καθαρισμό του χώρου σας, σχεδιάστε το κατάλληλο πλάνο καθαρισμού για την επιχείρηση σας, κατεβάστε τα δελτία ασφαλείας και τις πιστοποιήσεις την στιγμή που τα χρειάζεστε, γρήγορα εύκολα και απλά.

Μηνιαία παρακολούθηση καταναλώσεων

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τις καταναλώσεις ανά κωδικό, προΐόντική κατηγορία ανά μήνα σε αξία και σε ποσότητες.  Η εταιρεία διαθέτει σύστημα reporting που αποστέλλεται ηλεκτρονικά και επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν με ακρίβεια τις καταναλώσεις τους. 

Εκπαίδευση

Κατά τόπους εκπαίδευση για όλες τις τεχνικές που αφορούν στις διαδικασίες καθαρισμού με τα προϊόντα τους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την σωστή χρήση/εφαρμογή και κατανάλωση για λογαριασμό των πελατών .

http://www.puressence.com.cy/

Τηλ: +357 24 533 878, 7777 8929

Fax: +357 24 533 879

Email: [email protected]

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το μέλλον των τροφίμων: Πως η τεχνολογία αλλάζει τα συστήματα παραγωγής

Taste and Hospitality

Προκαταλήψεις με την κατανάλωση αλκοόλ ανά τον κόσμο

Taste and Hospitality

Gin Mare : Κάτι περισσότερο από ένα συναίσθημα, μια θάλασσα ή διακοπές

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!