Νέα Νεα της Αγορας

Ελλάδα, Ελβετία και Ισραήλ μας πάει η Cyprus Airways

Η Cyprus Airways προγραμματίζει για αυτό το καλοκαίρι πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο. Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways προσγειώνεται σε δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη) και στη Μέση Ανατολή, η εταιρεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις  9 Ιουνίου και στους υπόλοιπους προορισμούς, αρχές Ιουλίου 2020, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
 
«Ο Κυπριακός αερομεταφορέας είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τις δραστηριότητές του εισάγοντας διάφορα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών και των εργαζομένων, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες από τις τοπικές αρχές υγείας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας (EASA)» αναφέρει η Cyprus Airways.
 
Ο Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways εξέφρασε ενθουσιασμό «που μετά από 3 μήνες παύσης των εργασιών μας λόγω του COVID-19, σύντομα και σταδιακά θα επανεκκινήσουμε πτήσεις σε διάφορους προορισμούς. Ως κυπριακή εταιρεία πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να ξεπεράσει τις προκλήσεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, συμβάλλοντας στην ταχεία και βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας».
 
Η ασφάλεια όλων, των επιβατών και του προσωπικού, ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και έτσι υιοθετήσαμε μια σειρά μέτρων ασφαλείας, συμπλήρωσε ο κ. Μαυρόκωστας.

Τα πιο σημαντικά προληπτικά μέτρα κατά του COVID-19 που εφαρμόζει ο Κυπριακός αερομεταφορέας είναι, μεταξύ άλλων, η εφαρμογή των υψηλότερων πρότυπων υγιεινής, τα οποία περιλαμβάνουν την απολύμανση αεροσκαφών μετά από κάθε πτήση, συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, θήκες καθισμάτων, αποχωρητήρια, καμπίνας, σύμφωνα με τις συστάσεις της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA) και του ΠΟΥ.

Στο αεροσκάφος το πλήρωμα φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου και γάντια, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας προσώπου από όλους τους επιβάτες, με εξαίρεση τα παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών, άτομα που δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και άτομα που δεν μπορούν να αφαιρέσουν τη μάσκα χωρίς βοήθεια. Ακόμη αναφέρεται ότι το μεσαίο κάθισμα  στο αεροσκάφος να παραμένει άδειο, όπου είναι δυνατόν για τη μείωση της επαφής και των κινδύνων
 
Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα. Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

  

Related posts

Tουρισμός: Το εμβόλιο θα τον «σώσει» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Taste and Hospitality

30 χώρες προχώρησαν σε περιορισμούς στο εμπόριο ενεργειακών προϊόντων και τροφίμων…

Taste and Hospitality

Ανοίγουν σήμερα 120 ξενοδοχεία, μουσεία και λιμάνια (Δηλώσεις)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!