Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Τα βράδια του καλοκαιριού στον κήπο μας…Mε δημιουργίες Yianni’s Inspiration (ΦΩΤΟΣ)

O κήπος αποτελεί το ησυχαστήριο κάθε ανθρώπου τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και μέρος συγκεντρώσεων με φίλους και συγγενείς. Αφού και είδαμε κι αποείδαμε, μπαίνοντας -βγαίνοντας από καραντίνες μέτρα, αποστάσεις και δεν ξέρω και’ γω τι άλλο, έφτασε ο καιρός λοιπόν, για να διακοσμήσεις τον κήπο σου αποτελώντας έτσι το πιο in στέκι για όλη την παρέα.

Η πρώτη μου «συνάντηση» με την Yianni’s Inspiration με έδρα την Λευκωσία ήταν τον Μάρτιο. Ψάχνοντας να βρω δώρο για την κόρη μου που έκλεινε τα 16 της χρόνιας, με «φιλοσοφία» για οτιδήποτε φτιάνεται από καλλιτέχνες κατέληξα να της χαρίσω δύο διακοσμητικά αλλά και λειτουργικά ραφάκια για τον τοίχο.

Η διαδικασία γνωστή, είδα αυτά που μου άρεσαν, συζητήσεις διαδικτυακές, πρόσθεση και αφαίρεση ιδεών και ανήμερα των γενεθλίων έξω από την πόρτα μου έφτασαν τα δώρα.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή μου, ενθουσιάζει την μικρή και το πιο σημαντικό δεν επιβαρύνεται η τσέπη μου.

Χτυπώντας βαρεμάρα στο κόκκινο…Με τον εσωκλεισμό μην με βρει κάπου ο COVID-19 και με «εκτελέσει εν ψυχρό» και με τις δηλώσεις των επιδημιολόγων ότι σκοτώνεται με τις ψηλές θερμοκρασίες (sorry μόνο αυτό με βόλεψε να πιστέψω) άρχισα τις ηλιοθεραπείες με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες και την προετοιμασία για την υποδοχή της οικογένειας μου και των φίλων όταν θα τέλειωνε η καραντίνα.

Με καλή διάθεση ανεβασμένη, έκανα επέκταση των βοτάνων φυτεύοντας, βασιλικό, λεβάντα, φασκόμηλο ο κήπος άρχισε να μεταμορφώνεται αλλά έλειπε κάτι βασικό…σαλονάκι κήπου. Σκέψεις για αγορά είτε ήταν ανοιχτά είτε όχι τα πολυκαταστήματα μαζικής παραγωγής δεν υπήρχε, οπότε επικοινωνώ και πάλι με την Yianni’s Inspiration και αφού έγραφα για 5 συνεχόμενα λεπτά (ανάμεσα σε λέξεις για διακόσμηση, τις σκέψεις για την πιο «παρανοϊκή» ασυμπωματική ασθένεια) καταλήξαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο με την κυρία Μαρία Κυριάκου. Και έτσι πριν από λίγες μέρες έφτασαν στο σπίτι τα έπιπλα, χειροποίητα, από υλικά χωρίς τοξικά.

Το χειροποίητο έπιπλο έχει μια μοναδικότητα, είναι αυθεντικό, είναι δημιουργικό, σε παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε ταξιδεύει…Τα χέρια του δημιουργού, η ευγένεια και η μαεστρία είναι αυτά που κάνουν τις δημιουργίες του τόσο μοναδικές.

Και αναρωτιέστε για τιμές θα σας πω ότι δεν συγκρίνονται με αυτές  των επίπλων που βρίσκονται στοιβαγμένες σε αποθήκες και χρειάζεστε μισό κιλό βίδες και κατσαβίδια για να τα συναρμολογήσετε.

Όλα μας τα έπιπλα είναι έργα τέχνης που θα δώσουν στο χώρο σας μια διαφορετική νότα ειδικά μετά και τις έρευνες που δείχνουν πως είτε από φόβο είτε γιατί δεν έχουμε μια, την βγάλουμε στο σπίτι μας…αλλά τουλάχιστον θα το απολαύσουμε και θα είναι από δική μας επιλογή.

Η Yianni’s Inspiration μετά από δική μας πρωτοβουλία θα δημιουργήσει μια ξύλινη κούνια η οποία θα δοθεί σε μια οικογένεια που την έχει πραγματικά ανάγκη. Ο διαγωνισμός θα ανακοινωθεί σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες: 99374381

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TASTE AND HOSPITALITY

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το χαλλούμι εισήλθε στην εποχή του ΠΟΠ

Taste and Hospitality

Κουφέτα Αµυγδάλου Γεροσκήπου: Tεχνογνωσία από το 1895

Ελλάδα: Εξαγωγές – Απώλειες καταγράφει το επιτραπέζιο σταφύλι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!