Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Αυτά είναι τα ξενοδοχεία της χώρας που ανοίγουν με προσφορές (Κατάλογος)

Σε μία προσπάθεια ικανοποίησης του αυξημένου ενδιαφέροντος από συμπατριώτες μας για διακοπές εντός Κύπρου λόγω της πανδημίας, ο ΠΑΣΥΞΕ προχώρησε στη διαμόρφωση ανανεωμένου καταλόγου, ο οποίος περιλαμβάνει ειδικές προσφορές από μέλη του για το καλοκαίρι, σε ξενοδοχεία και συγκροτήματα οργανωμένων διαμερισμάτων και τουριστικών χωριών. Σε αυτό το πλαίσιο, προτρέπονται οι συμπατριώτες μας, όπως αποτείνονται απευθείας στο ξενοδοχείο της επιλογής τους, πρωτίστως για να διαπιστώσουν αν επαναλειτούργησε και για να εξακριβώσουν τόσο τη διαθεσιμότητα δωματίων όσο και για το ενδεχόμενο νέων ειδικών προσφορών.

Η στήριξη του εγχώριου τουρισμού είναι επιτακτική ανάγκη στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. Με αυτήν την ευκαιρία, ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το κράτος και τους πολίτες για τη σταθερή στήριξη τους. Για τον Ιούλιο οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €25.00 το άτομο είτε σε στούντιο (για διαμονή 2 ατόμων) είτε σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).
Την πρωτοβουλία του ΠΑΣΥΞΕ στηρίζουν ουσιαστικά το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Τράπεζα Κύπρου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ανανεωμένο καλοκαιρινό κατάλογο με τις προσφορές των μελών του ΠΑΣΥΞΕ, μέσω των ιστοσελίδων του ΠΑΣΥΞΕ και της Τράπεζας Κύπρου (www.cyprushotelassociation.org-www.bankofcyprus.com.cy). Πολύ σύντομα ο κατάλογος θα είναι διαθέσιμος και μέσω της ιστοσελίδας του Υφυπουργείου Τουρισμού (www.visitcyprus.com & www.tourism.gov.cy). 

Tα ξενοδοχεία που συμμετεχουν είναι:


Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Εγχώριος Τουρισμός: Νέα πρόσκληση σε ξενοδόχους

Taste and Hospitality

Με σουτιέν, βρακιά και ρούχα αλλοδαποί σε πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου – Χωρίς έλεγχο για safepass

Lufthansa: Ο CEO επιδιώκει τη δημιουργία νέου low cost αερομεταφορέα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!