Νέα Νεα της Αγορας

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είναι ώρα για τη Φύση

Τα τρόφιμα που τρώμε, ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε και το κλίμα που κάνει τον πλανήτη μας κατοικήσιμο, όλα προέρχονται από τη φύση.

Για παράδειγμα, κάθε χρόνο, τα θαλάσσια φυτά παράγουν περισσότερο από το ήμισυ του οξυγόνου της ατμόσφαιρας μας, και ένα ώριμο δέντρο καθαρίζει τον αέρα μας, απορροφώντας 22 κιλά διοξειδίου του άνθρακα, απελευθερώνοντας οξυγόνο σε αντάλλαγμα. Παρά όλα τα οφέλη που μας δίνει η φύση μας, εξακολουθούμε να το κακομεταχειριζόμαστε. Γι ‘αυτό πρέπει να εργαστούμε για αυτό. Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε αυτήν την τήρηση.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που διοργανώθηκε από την Κολομβία το 2020, είναι η πιο γνωστή ημέρα για περιβαλλοντική δράση. Από το 1974, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου: εμπλέκοντας κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, διασημότητες και πολίτες να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους σε ένα πιεστικό περιβαλλοντικό ζήτημα.

Φέτος, το θέμα είναι η βιοποικιλότητα – μια ανησυχία που είναι επείγουσα και υπαρξιακή. Πρόσφατα γεγονότα, από πυρκαγιές στη Βραζιλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αυστραλία έως τις προσβολές από ακίδες σε όλη την Ανατολική Αφρική – και τώρα, μια παγκόσμια πανδημία ασθενειών – καταδεικνύουν την αλληλεξάρτηση των ανθρώπων και των ιστών της ζωής, στην οποία υπάρχουν.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Oι Γερμανοί έστειλαν τηλεγράφημα – Κατάλληλος προορισμός για διακοπές η Κύπρος

Taste and Hospitality

Έναρξη εγγραφών των καταλυμάτων AirBnb

Taste and Hospitality

25 Km όνειρο: Η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης είναι ελληνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!