Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Το Street Food Festival έρχεται για πρώτη φορά στη Κύπρο!

Είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε την ευχάριστη είδηση της διεξαγωγής του Street Food Festival στη Λεμεσό, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα, για την ασφαλή διασκέδαση των επισκεπτών, καθ’όλη την διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Ραντεβού λοιπόν στις 11-12-13 Σεπτεμβρίου 2020 στο ποταμό Γερμασόγεια για ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων, ήχων και κουλτούρων!

Οι διαφημιστικές εταιρίες All in Chania Events, Chillin Events & Axes Business Partners φέρνουν ένα νέο πολιτιστικό γεγονός στη Κύπρο. Το Street Food Festival είναι το πρώτο φεστιβάλ Street Food που πραγματοποιείται στη Λεμεσό.

Το Street Food Festival είναι μια γιορτή “street” φαγητού και μουσικής που αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία στο εξωτερικό. Την τελευταία τριετία αναπτύχθηκε και στην Ελλάδα με αφετηρία την Αθήνα και πλέον πραγματοποιείται σε περισσότερες από 20 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού, καφέ και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διαφορετικές χώρες (Ινδία, Κίνα, Μεξικό, Ιταλία κ.α), εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.

Δηλώστε συμμετοχή …!!!

http://www.facebook.com/streetfoodfestivalcyprus

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

EUROSKILLS: Οι δεξιότητες ενός μάγειρα για νέους 17 μέχρι 23 ετών στην Κύπρο

Το ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE 2022 επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου 2022

Taste and Hospitality

Μεγάλη συναυλία με τον Αντύπα στη Χλώρακα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!