Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Όρεξη να’ χεις! – Bolt Food ο νέος επιχειρηματικός «μαγνήτης» διανομής φαγητού

Μπορεί να βρίσκεται στην αγορά της Κύπρου μόνο δύο χρόνια, εντούτοις η δυναμική της νέας υπηρεσίας online παραγγελίας φαγητού και της αξιοπιστίας που χαρακτηρίζει αναμένεται να την κατατάξει ως μια από τις δημοφιλέστερες εταιρίες του κλάδου διανομής φαγητού ή  όπως είναι γνωστό το online delivery.

O λόγος για την Bolt Food η οποία «φλερτάρει» έντονα ανάμεσα στις πλατφόρμες αυτού του είδους. Ο Νικόλας Χρυσοστόμου – CEO της Bolt στη Κύπρο μιλάει αποκλειστικά στο Taste and Hospitality, κάνοντας τις πρώτες «συστάσεις». Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά τον τελευταίο χρόνο  καταγράφεται αρκετή κινητικότητα και όλο και περισσότερες εταιρίες προστίθενται στην ήδη μεγάλη λίστα της εταιρίας.  

Πόσο καιρό βρίσκεται στην Κυπριακή αγορά η online πλατφόρμα delivery φαγητού Bolt Food;

 Σαν Bolt είμαστε στην Κύπρο εδώ και 2 χρόνια με την πρώτη μας εφαρμογή που έχει να κάνει με το ride hailing…. Η υπηρεσία delivery Bolt Food είναι διαθέσιμη στη Κύπρο από τις αρχές Απριλίου, ενώ έχει ξεκινήσει από την Εσθονία τον Μάρτιο του 2019 και είναι πλέον διαθέσιμη σε αρκετές Ευρωπαϊκές  χώρες, όπως η Μάλτα, η Τσεχία και η Ρουμανία.

Πώς «γεννήθηκε» η ιδέα και ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την πετυχημένη ιδέα;

Η ιδέα ξεκίνησε από την Εσθονία όπου εδρεύει η εταιρεία μας με παρουσία σε 35+ χώρες ανά το παγκόσμιο και περισσότερους απο 30 εκατομύρια χρήστες. Η ιδέα γεννήθηκε λαμβάνωντας υπόψην τις απαιτήσεις των πελατών μας. Πάρα πολλοί πελάτες της εφαρμογής του ταξί εξέφρασαν την επιθυμία  να απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσίας και στο delivery οπότε εμείς ανταποκριθήκαμε αναλόγως.

Σε τι καινοτομεί η Bolt Food μέσω της εφαρμογής σε app store and Play store;

Σαν οργανισμός επικεντρωνόμαστε πάντα στην μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε έτσι ώστε μέσω της ride-hailing εφαρμογής μας να προσφέρουμε σε οδηγούς και επιβάτες την καλύτερη εμπειρία στην αγορά. Αυτή την φιλοσοφία ακολουθούμε και στη διανομή φαγητού προσφέροντας μια βέλτιστη και πιο αποτελεσματική εμπειρία σε σχέση με άλλες πλατφόρμες, φροντίζοντας παράλληλα ότι οι διανομείς μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Τα εστιατόρια με τα οποία συνεργαζόμαστε απολαμβάνουν την έκθεση τους στους ήδη πιστούς μας πελάτες – ανθρώπους που ήδη αγαπούν και εμπιστεύονται το brand μέσα από την εμπειρία τους μαζί μας τα τελευταία 2 και πλέον χρόνια.

Με πόσα εστιατόρια συνεργάζεστε;

Έχουμε περισσότερους από 200 συνεργάτες μέχρι στιγμής και καθημερινώς προστίθενται καινούργιοι.

Θα θέλαμε να μας αναφέρετε κάποιους πελάτες σας.

Συνεργαζόμαστε με πληθώρα εστιατορίων σε Λεμεσό Λάρνακα και Λευκωσία. Μεταξύ αυτών το Café Nero, το Burger King, το Paul, Costa Coffee, το Zest, το Rokoko, η Pizza Express, το La Boca το San Remo, το Τo Go,Wok n Roll, to Pot Belly και αρκετά άλλα που είναι καλύτερα να τα κοιτάξει κάποιος μέσα στην εφαρμογή μας, καθώς οι επιλογές είναι πολλές.

Ποια η διαδικασία για να γίνει κάποιος εστιάτορας μέλος της Bolt Food;

Για να γίνει κάποιος συνεργάτης της Bolt Food μπορεί απλά να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω Social Media αφήνωντας μας στοιχεία επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του για να του δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς μπορούμε να παραλάβουμε το φαγητό μας από την Bolt Food;

Για να παραλάβεις το φαγητό, το γλυκό ή τον καφέ σου από την Bolt Food μπορείς εύκολα και γρήγορα να κατεβάσεις το app στο έξυπνο κινητό σου http://bit.ly/BoltFoodFB, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου για να καταχωρηθούν στο σύστημα και ακολούθως μπορείς να δεις τα διαθέσιμα εστιατόρια και τα μενού τους. Πριν από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, η εφαρμογή εμφανίζει στον πελάτη την τιμή και τον εκτιμώμενο χρόνο διανομής. Η πληρωμή γίνεται online κάνοντας με αυτό τον τρόπο εντελώς ανέπαφη την παράδοση του φαγητού και το delivery φτάνει γρήγορα κοντά σας.  

Που πιστεύετε ότι οφείλεται το γεγονός ότι όλο και περισσότερο «κερδίζει» έδαφος η μεταφορά φαγητού μέσω e-food;

Ο καταναλωτής ψάχνει εύκολους και γρήγορους τρόπους για την εξυπηρέτηση του και οι online υπηρεσίες προσφέρουν αυτά τα πλεονεκτήματα, πόσο μάλλον όταν δεν πρέπει να βγεις έξω από το σπίτι για να αγοράσεις το φαγητό σου. Επίσης, η περίοδος που έχουμε διανύσει με το εγκλεισμό στα σπίτια μας, έχει αναπτύξει αρκετά τις online υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η χρήση τους εντατικά ακόμα και μετά την άρση των  περιοριστικών μέτρων.

Πως ένας επιχειρηματίας κερδίζει μέσω της συνεργασία με το Bolt Food;

Όλοι οι συνεργάτες μας επωφελούνται από την Bolt Food με αρκετούς τρόπους. Η συνεργασία με την Bolt Food προσφέρει αύξηση των πωλήσεων, διαφήμιση στην πλατφόρμα μας, και παροχή ενός γρήγορου delivery. Ουσιαστικά ο εστιάτορας μπορεί πλεόν να επικεντροθεί στην ετοιμασία του φαγητού αφήνωντας σε μας ότιδήποτε έχει να κάνει με το delivery από την στιγμή της παραγγελίας μέχρι τη παράδοση.

Ένας εστιάτορας μπορεί να πάρει reports- νούμερα αξιολόγησης από την Bolt Food, τα οποία να δείχνουν την απόδοση της συνεργασίας;

Ναι, βέβαια μιας και ζητάμε από τους χρήστες να βαθμολογήσουν ξεχωριστά την υπηρεσία ντελίβερι και ξεχωριστά το φαγητό!

Νικόλας Χρυσοστόμου – CEO της Bolt στη Κύπρο

Ο στόχος της Bolt Food;

Να προσφέρει σε εστιάτορες και χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία διανομής φαγητού. Αυτό που καταφέραμε μέσω της Ride-Hailing εφαρμογής θέλουμε να το περάσουμε τώρα και στον τομέα της διανομής φαγητού. Τα εκατομύρια του κόσμου που απολάμβανε μέχρι τώρα τις υπηρεσίες της Bolt μπορούν να περιμένουν ανάλογου επιπέδου υπηρεσίες και από την Bolt Food.   

Download Bolt Food

https://food.bolt.eu/en-us/

https://www.instagram.com/boltfood_cy/

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κουφέτα Αµυγδάλου Γεροσκήπου: Tεχνογνωσία από το 1895

Les Iles de Sigalas: Δύο νέα κρασιά λανσάρει το εμβληματικό οινοποιείο, Κτήμα Σιγάλα

Taste and Hospitality

Ξεκινούν το «ταξίδι» σε τρίτες χώρες τα κρασιά των Επτανήσων

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!