Διοίκηση Τάσεις

20 λεπτά είναι αρκετά για την επιτυχία

Η σημασία των προ-αλλαγών και η εκπαίδευση που πρέπει να γίνεται σε κάθε εστιατόριο, κάθε μέρα πριν ανοίξουν οι πόρτες για δουλειές.

Τα περισσότερα εστιατόρια αποδίδουν μεγάλη σημασία στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, και όταν πρόκειται για υπηρεσία και εξυπηρέτηση, αποτυγχάνουν .

Τα περισσότερα εστιατόρια εκπαιδεύουν το προσωπικό τους μόνο στα βασικά της κάθε εργασίας. Ένας οικοδεσπότης καλοσωρίζει και συνοδεύει τους πελάτες στις θέσεις τους, σερβιτόροι και σερβιτόρες παίρνουν παραγγελίες.

Η προσέγγιση αυτή προσφέρει μέση εξυπηρέτηση και μέση εμπειρία φαγητού χωρίς ενθουσιασμό .

Γιατί κάποιος θα επέστρεφε σε ένα τέτοιο εστιατόριο;

Γιατί να μην εκπαιδεύσετε ολόκληρη την ομάδα του εστιατορίου ώστε να μην κάνει μόνο τη δουλειά τους, αλλά και να προσφέρει υπέροχες εμπειρίες φαγητού – σερβίρετε και πουλήστε – γιατί είναι καθήκον του καθενός να εκπλήξει κάθε επισκέπτη και να ξεπεράσει τις προσδοκίες.

Αντιμετωπίστε το σαν να είναι ο πιο σημαντικός πελάτης, ακόμα και όταν όλες οι υπόλοιπες θέσεις σας είναι γεμάτες. Η παροχή εκπληκτικής εξυπηρέτησης με συνέπεια σε όλο το προσωπικό είναι ίσως το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του εστιατορίου σας και αυτή η ιδέα χάνεται σε τόσα πολλά άλλα εστιατόρια.

Η πρώτη εκπαίδευση σχετικά με την επικοινωνία και την ομαδική εργασία, η οποία οδηγεί σε αποτελεσματικότητα και εξαιρετικές εμπειρίες φαγητού. Όταν το προσωπικό γνωρίζει τις δουλειές του άλλου και μπορεί να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον , η παράσταση συνεχίζεται χωρίς εμπόδια, ακόμη και όταν συμβεί το απρόσμενο.

Εκπαιδεύστε όλους να πουλήσουν. Η πώληση σε εστιατόρια είναι εύκολη, επειδή έχετε ένα δεσμευμένο κοινό που θέλει να μάθει τι είναι υπέροχο. Όλα ξεκινούν με γνώσεις προϊόντων. Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η ομάδα του εστιατορίου σας γνωρίζει το μενού μέσα και έξω και έχει αγαπημένα σε κάθε κατηγορία που μπορούν να προτείνουν. Είναι σπάνιο για bussers και hosts να κάνουν προτάσεις που οδηγούν σε πωλήσεις και εξίσου σπάνιο να εισάγουν την παραγγελία στο POS, αλλά γιατί όχι; Αυτό είναι ομαδική εργασία και ανώτερη εξυπηρέτηση.

Ανεπιφύλακτα να έχετε μια συνάντηση πριν από την βάρδια που εστιάζει τόσο στην εξυπηρέτηση όσο και στην ενδεικτική πώληση.

Tι σε κάνει να περιμένεις; Απλώς προχωρήστε και δημιουργήστε ένα ικανό προσωπικό για το εστιατόριό σας με τη σωστή προσέγγιση εκπαίδευσης και δοκιμών.

Η ομάδα σας θα είναι πιο άνετη και σίγουρη να προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία στον επισκέπτη σας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Θύμα της πανδημίας οι αγορές…όχι τα παιδιά!

Taste and Hospitality

ΣΕΦ: Ένα αφήγημα για εκείνους που περνούν ώρες στην κουζίνα…

Taste and Hospitality

Το «Ready to Fly» της Air France αναπτύσσεται σταδιακά σ’ όλο το δίκτυό της

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!