Νέα Νεα της Αγορας

«Εγκλωβισμένοι» στα εξοχικά τους προβλέπεται να περάσουν τις διακοπές τους οι πολιτικοί (ΦΩΤΟΣ)

Αύγουστος  μήνας διακοπών για όλους τους πολιτικούς. Πού βρίσκονται τα εξοχικά τους όπου επιλέγουν να περάσουν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών αφού μερικοί από αυτούς πριν πανδημία επέλεγαν εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς.

 Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Mετά το ταξίδι στις Σεϋχέλλες σε θέρετρο φιλικού προσώπου  όπου αποτέλεσε ποικίλα σχόλια φέτος αναμένεται να προτιμήσει την εξοχική του κατοικία στο Τρόοδος .

Φωτο:Must

Αβέρωφ Νεοφύτου: Oι διακοπές του γνωστού πολιτικού γίνονται κάθε χρόνο στην Αργάκα

Άντρος Κυπριανού: Έχει στην κατοχή του το γνωστό σε όλους μας εξοχικό κατάλυμα στις Αρόδες και εκεί αποτελεί το ησυχαστήριο του παρέα με την οικογένεια του. Να θυμίσουμε ότι ο κ.Κυπριανού είχε βρεθεί στο στόχαστρο αντιπάλων του όπου τον είχαν κατηγορήσει για εξοχικό αξίας 3 εκ. ευρώ «Ήθελα να έρθετε εδώ πάνω να δείτε από μόνοι σας τι πραγματικά υπάρχει και αν έχω ένα εξοχικό των τριών εκατομμυρίων.» Με τον τρόπο αυτό καλωσόρισε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο τουρκοκυπριακό υποστατικό που ενοικιάζει στην κοινότητα των Αρόδων, το 2017.

Ελένη Θεοχάρους: Όπως κάθε χρόνο περνάει  τις διακοπές της στη Λεμεσό, οικογενειακά, αφιερώνοντας όλο της τον χρόνο στο εγγονάκι της, όπου λόγο των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν έχει χρόνο αρκετό να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Νικόλας Παπαδόπουλος: Eκτός από τις εξορμήσεις στην Πάφο, του Πρόεδρου του ΔΗΚΟ επιλέγει και την εξοχική κατοικία της οικογένειας στον Πρωταρά.

Από το προσωπικό φωτογραφικό άλμπουμ της οικογένειας Παπαδοπούλου

Σταύρος Μαλάς: Aφιερώνει για ξεκούραση συνήθως μέρος των διακοπών του στα ψηλά βουνά του Κύκκου, συγκεκριμένα στο ορεινό χωριό Κάμπος. Μάλιστα μόλις σήμερα (28/6/20) ανάρτησε φωτό απο οργανική καλλιέργεια που βρίσκεται στον κήπο του.

Ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης παραθερίζει συνήθως στον Πύργο Τυλληρίας, ε΄να τόπο που αγαπά ιδιαίτερα. Έχει κίνητη ιδιοκτησία ύψους €347.000 στην περιοχή που απέκτησε ως κληρονομιά από τους γονείς του και περιλαμβάνει πέντε χωράφια.

Φωτο αρχείου – Πύργος Τηλλυρίας

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Daily Express: Στις πέντε πιο ασφαλείς χώρες για το έτος η Κύπρος

Taste and Hospitality

Μεθυσμένοι οδηγούν οι Παφίτες…λέει η Αστυνομία

Taste and Hospitality

Παρουσίαστηκε η μελέτη για ανάπτυξη Τηλλυρίας και Πόλης Χρυσοχούς

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!