Νέα Νεα της Αγορας

Η Carlsberg «ντυμένη» στα κόκκινα… συλλεκτική συσκευασία

Η Carlsberg «ντυμένη» στα κόκκινα γιορτάζει την πιο ονειρική στιγμή για τους οπαδούς της Λίβερπουλ με μια συλλεκτική συσκευασία.

Υπάρχει πανηγυρικός λόγος που η αγαπημένη μας μπύρα κυκλοφορεί στα κόκκινα. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ ζουν -μετά από 30 χρόνια- το απόλυτο όνειρο. Oι «Κόκκινοι» ετοιμάζονται να σηκώσουν και επίσημα την κούπα της Premier League και η Carlsberg μοιράζεται τη μοναδική αυτή στιγμή, μαζί με εκατομμύρια οπαδούς της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο, λανσάροντας τη συλλεκτική έκδοση «Champions Can».

Στην εορταστική εμφάνιση της μπύρας το θρυλικό πράσινο -σήμα κατατεθέν- της Carlsberg αλλάζει και γίνεται κόκκινο, θρυλικό χρώμα για τη Λίβερπουλ, ενώ στη συσκευασία φιγουράρουν και οι υπογραφές των παικτών της ομάδας. Επιπρόσθετα, η φράση «1847 onwards» που συνδέεται με τη μακρά παράδοση των 173 χρόνων της Carlsberg, γίνεται «Champions 2020 onwards».

Το συλλεκτικό «Champions Can» κυκλοφορεί σε 28 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος, Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Ιρλανδία, Μαλαισία, ΗΠΑ… Έτσι οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να το γιορτάσουν κάνοντας cheers με τη συλλεκτική εκδοχή της ίσως καλύτερης μπύρας στον κόσμο που στηρίζει την αγαπημένη τους ομάδα για 27 συνεχόμενες σεζόν. Παράλληλα, θα μπορούν να διεκδικήσουν τη συλλεκτική συσκευασία σε διάφορους διαγωνισμούς στα social media της Carlsberg.

Η συνεργασία Carlsberg και Liverpool FC θεωρείται από τις μακροβιότερες της Premier League. Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Carlsberg αλλάζει εμφάνιση προς τιμήν της Λίβερπουλ.

Η Κύπρος παράγει τη δική της Carlsberg, για πάνω από μισό αιώνα.

Το 1969, οι Δανοί επέλεξαν την Κύπρο -από όλες τις χώρες του κόσμου- για να μοιραστούν πρώτη φορά τη συνταγή τους. Και από τότε δεν σταμάτησε ούτε στιγμή η παραγωγή της Carlsberg στο νησί, στο ζυθοποιείο του ομίλου εταιρειών Φώτος Φωτιάδης.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Παραμονεύουν 40άρια+ : Το τριήμερο και οι “διαθέσεις” του καιρού αναλυτικά

Ταχεία ανάλυση για κορωνοϊό στα αεροδρόμια τις επόμενες ημέρες

Taste and Hospitality

Ολλανδία: Έλλειψη προσωπικού στον τομέα φιλοξενίας – Αυξήσεις αποδοχών

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!