Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

BG BERLIN: Το brand που σε κάνει να θέλεις να ταξιδεύεις συνεχώς! ( ΦΩΤΟΣ)

Είτε ετοιμάζετε βαλίτσα για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές είτε για μια ολιγοήμερη καλοκαιρινή απόδραση, εμείς μαζεύουμε ρούχα, καλλυντικά, μαγιό και ετοιμάζουμε τη βαλίτσα των διακοπών χωρίς πολλή ταλαιπωρία και ειδικά με πολύ ευχαρίστηση.

Λίγες μέρες μετά το άνοιγμα των αεροδρομίων είχα προγραμματιστεί κάποια ταξίδια εκτός Κύπρου και κάποια διήμερα/ οδοιπορικά εντός της χώρας. Ομολογώ ότι η διαδικασία να «φτιάξω τη βαλίτσα» δεν είναι κάτι που κάνω με κέφι (μάλλον μου προκαλεί άγχος).

Κατεβάζω από την ντουλάπα την τσάντα ώμου που θα έπαιρνα μαζί μου και βλέπω την πιο λατρεμένη βαλίτσα διακοπών που είχα αποκτήσει από τον Φλεβάρη. Ήταν μια «επένδυση» για τα ταξίδια που θα ακολουθούσαν και που θα μου έφτιαχναν την διάθεση να το κάνω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Έτσι λοιπόν η δικιά μου BG BERLIN με αυθεντικό στυλ και μοντέρνο design, μόλις άνοιξε…Μεσαίου μεγέθους που χωρούσε τα πάντα. Η ασφάλεια που σου παρέχει για την μεταφορά αλλά και η εγγύηση των πέντε χρόνων που σου δίνει η εταιρία ως πιστοποίηση σε χαλαρώνει και κάνει την διαδικασία του ταξιδιού ακόμα πιο όμορφη.

Η BG BERLIN είναι το αποτέλεσμα μιας δημιουργικής ιδέας, μια καινοτόμος απάντηση σε ένα κόσμο σε συνεχή ροή. Μια ιδέα για τη δημιουργία ενός νεανικού brand με ενθουσιώδης τολμηρό ύφος και στυλ στον τομέα της ταξιδιωτικής βαλίτσας για τους ταξιδιώτες (και όχι μόνο), που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Το 2015, οι εμπνευστές αυτής της ιδέας, με πείρα δεκαετιών στον τομέα της ταξιδιωτικής βαλίτσας και έπειτα από πολύχρονες διαδικασίες για τον άρτιο αλλά και σύγχρονο σχεδιασμό των βαλιτσών με το τολμηρό design και το απαιτητικό στυλ, η BG BERLIN ξεκινάει το ταξίδι της δημιουργίας, παράγοντας τις πρώτες βαλίτσες σχεδιασμένες αποκλειστικά από δεκάδες καταξιωμένους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.

Με το όνομα BG BERLIN να αναδεικνύει μία από τις πιο ζωντανές και σύγχρονες πόλεις της Ευρώπης, με πλούσια κουλτούρα, τέχνη και πολιτισμό, το Βερολίνο, σαν μια άπλετη πηγή έμπνευσης ενός ελεύθερου πνεύματος και σαν η γενέτειρα της BG BERLIN, είναι το μέρος όπου ξεκίνησαν όλα για να είναι σήμερα η BG BERLIN ένα από τα πιο πετυχημένα brand στην Ευρώπη.

Σήμερα η BG BERLIN είναι πλέον ένα καλά εδραιωμένο και συνεχώς ελισσόμενο brand με έντονη παρουσία σε πάνω από 35 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική με μια μεγάλη και πρωτοποριακή γκάμα από ποιοτικές ταξιδιωτικές βαλίτσες, αντικλεπτικές τσάντες ώμου και αξιδιωτικά προϊόντα για κάθε απαιτητικό ταξιδιώτη.

H BG BERLIN είναι πρώτη σε ανοδικές πωλήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και άλλες χώρες ταυτόχρονα, κερδίζοντας συνεχώς έδαφος σε όλο τον κόσμο ως ένα brand αποτελούμενο από ανθρώπους με εμπειρία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του νέων ταξιδιωτών και προσαρμόζεται στις τρέχουσες ανάγκες. Διακρίνεται επίσης για την αδιάκοπη αναζήτηση για την πρωτοποριακή καινοτομία, προσδοκώντας νέους τρόπους χρήσης των αποσκευών.

Επιλέγοντας BG BERLIN σημαίνει ότι αναφερόμαστε ενστικτωδώς σε αξιόπιστες, ευέλικτες και λειτουργικές αποσκευές με την ανώτερη ποιότητα και την ενίσχυση, με μικρό βάρος που θα είναι σταθεροί σύντροφοι μας στη δουλειά ή οπουδήποτε ταξιδεύουμε στον πλανήτη έχοντας υπόψη την άψογη εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει σε όλους τους ταξιδιώτες.

Η BG BERLIN βρίσκεται πάντα κοντά στον ταξιδιώτη, προσφέρει τις αποσκευές σαν κομμάτι στην «εικόνα» τους, ένας εξοπλισμός που δημιουργήθηκε για να κάνουν τη ζωή τους πιο απλή και να είναι μαζί τους βοηθώντας έτσι με τις βέλτιστες διαδρομές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες για το που θα βρείτε την BG BERLIN και τα μοναδικά σχέδια της…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Photos Photiades: Επενδύει στη μικροζυθοποιία Siris Microbrewery

Taste and Hospitality

Moscow Mule: Ένα κοκτέιλ έκανε διάσημη τη βότκα στις ΗΠΑ

Taste and Hospitality

Photos Photiades Breweries: Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου της

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!