Πρόσωπα Φιλοξενία

Farah Shammas: Το St Raphael Resort επαναλειτουργεί από αύριο και μας καλωσορίζει

Το St Raphael Resort υποδέχεται από αύριο το καλοκαίρι του 2020 και μεριμνά για την πιο ξεχωριστή και ασφαλή διαμονή των επισκεπτών. Αναφερόμαστε σε ένα ξενοδοχείο το οποίο γράφει τη δική του μοναδική ιστορία στο πεδίο της αυθεντικής κυπριακής φιλοξενίας.

Τρεις γενιές ακολουθούν και στηρίζουν το όραμα του Shukri Hanna Shammas ο οποίος έφυγε από την ζωή το 1993, μόλις έξι χρόνια μετά που λειτούργησε η μαρίνα και μόλις πέντε χρόνια μετά το άνοιγμα του ξενοδοχείου.

Η εγγονή του, Farah Shammas Managing Director του St Raphael Resort & Marina, είναι ένας απλός άνθρωπος που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό. Αγάπησε και αγαπάει αυτό τον τόπο. Ονειρεύεται και οραματίζεται όπως ακριβώς έκανε ο αείμνηστος Shukri.

Πετυχημένη στον επιχειρηματικό κόσμο και πάνω από όλα μανούλα. «Χαζεύω» φωτογραφίες της από οικογενειακές στιγμές, το ποστ στα social media που ποτέ δεν έχουν προκαλέσει ποτέ με αρνητικά σχόλια. Μέσα της είναι μια ισορροπημένη γυναίκα και ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα και πως μόνο η αφοσίωση και ο στόχος μπορούν να δημιουργήσουν σε πραγματικότητα τα όνειρα.

St Raphael Resort Beach

When summer means St Raphael Resort ?️____Enjoy up to 30% discount when you book before 30th Junehttps://www.straphael.com/en/offer/summer-2020-book-early-and-save#StRaphaelResort #Limassol #Cyprus

Posted by St Raphael Resort on Thursday, June 25, 2020

Το St Raphael Resort είναι για μας… Είναι για τα παιδιά μας …Από αύριο λοιπόν θα φροντίσει να κάνει ένα ακόμη καλοκαίρι ξεχωριστό μέσα από γαστρονομικά ταξίδια, χαλάρωση και το απέραντο γαλάζιο να απλώνεται μπροστά του.

Καλή αρχή σε όλη την ομάδα…

Eποινωνήστε για κρατήσεις στον αριθμό τηλεφώνου 25 834200.

Να σημειωθεί ότι  με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας του, το ξενοδοχείο ανακοίνωσε πολύ ελκυστικά πακέτα προσφορών για την διαμονή μας

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Matilda Shnurova: Η ντίβα της ρωσικής γαστρονομίας

Taste and Hospitality

Στον καταρράκτη του Φοινιού…στο μέσο ενός άγριου παρθένου τοπίου

Δάσος Φρακτού: Εκεί όπου τα δέντρα πεθαίνουν όρθια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!