Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Emirates: Πτήσεις από Λάρνακα προς Σεϋχέλλες από την 1/8

Oι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στις Σεϋχέλλες μέσω Ντουμπάι.

Από την 1η Αυγούστου, η αεροπορική εταιρεία Emirates αρχίζει ξανά τις επιβατικές πτήσεις στο σύμπλεγμα νησιών του Ινδικού Ωκεανού, γεγονός που συμπίπτει με το άνοιγμα της χώρας σε διεθνείς τουρίστες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας «οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στις Σεϋχέλλες μέσω Ντουμπάι με πτήσεις που πραγματοποιούνται πέντε φορές την εβδομάδα με Boeing 777-300ER. H Emirates προσφέρει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση στο δημοφιλή προορισμό διακοπών στον Ινδικό Ωκεανό».

Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων της για τις Μαλδίβες από πέντε σε έξι πτήσεις την εβδομάδα, από τις 4 Αυγούστου για να καλύψει τη ζήτηση.

Αναφέρεται επίσης ότι με το σταδιακό άνοιγμα των συνόρων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Emirates αναθεώρησε τις πολιτικές κράτησης με αποτέλεσμα οι πελάτες των οποίων τα ταξιδιωτικά σχέδια έχουν επηρεαστεί από τους περιορισμούς πτήσεων ή ταξιδιού που σχετίζονται με την νόσο COVID-19, να μπορούν να κρατήσουν το εισιτήριό τους το οποίο ισχύει για 24 μήνες και να κάνουν κράτηση για να πετάξουν αργότερα.

«Οι επιβάτες μπορούν να ζητήσουν ταξιδιωτικά κουπόνια για οποιεσδήποτε μελλοντικές αγορές από την Emirates ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων μέσω της διαδικτυακής φόρμας στην ιστοσελίδα της Emirates ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα», προστίθεται.

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι άντρες τρώνε περισσότερο όταν τους κοιτάζουν οι γυναίκες

Taste and Hospitality

Ελλάδα: 155.962 εργαζόμενοι επιστρέφουν σήμερα στις δουλειές τους

Taste and Hospitality

Πώς θα μείνετε δωρεάν για ένα χρόνο σε Airbnb στην Σικελία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!