Νέα Νεα της Αγορας Παρουσίαση

Έφτιαξαν την πιο όμορφη και ασφαλή παραλία στη Πάφο αξίας 2 εκ. ευρώ (ΦΩΤΟΣ)

H παραλία του Venus από παραλία αποφυγής έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο όμορφες και ασφαλείς παραλίες της Πάφου, σύμφωνα με τον Γιώργο Δημητριάδη πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας, Περιβάλλοντος και Παραλιών του Δήμου Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης  ανέφερε πως τα έργα με την δημιουργία κυματοθραυστών στοίχισαν 2 εκατ. περίπου ευρώ.

Μετά την δημιουργία κυματοθραυστών στη συγκεκριμένη περιοχή και την τοποθέτηση απαραίτητου εξοπλισμού, όπως κρεβατάκια και ομπρέλες, η παραλία του Venus συνέχισε, είναι πλέον μια από  τις πιο ελκυστικές παραλίες και ενισχύει σημαντικά το τουριστικό προϊόν της πόλης μας.

Όπως ανέφερε η παραλία επανδρώνεται από ναυαγοσώστες, προσθέτοντας πως ο Δήμος Πάφου προβαίνει σε όλα τα διαβήματα για να αποκτήσουν ακόμα μια Γαλάζια Σημαία στην περιοχή αυτή.

Επεσήμανε δε, πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα γίνονται όλοι οι αναγκαίοι έλεγχοι της ποιότητας νερού και ταυτόχρονα περαιτέρω απαραίτητα αναπτυξιακά έργα.

Στο μεταξύ την ολοκλήρωση των έργων για οχύρωση και αναβάθμιση της παραλίας Venus χαιρετίζει το Σωματείο Χειμερινών Κολυμβητών Βρυσούθκια Κέλπετρη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Σωματείου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης αναφέρει, πως μετά την ολοκλήρωση των έργων για οχύρωση της παραλίας Venus,  φαίνεται ξεκάθαρα ότι η αλλαγή είναι ομολογουμένως εκπληκτική προς το καλύτερο.

Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου προσθέτει πως η δημιουργία δυο κυματοθραυστών , ενός οριζόντιου και ενός κάθετου, παρέχουν  ασφάλεια στους λουόμενους.

“Μας θλίβει το γεγονός ότι για 16η περίπου φορά έχει σημειωθεί πνιγμός στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή”, δήλωνε το 2017 ο Δήμαρχος Πάφου, προσθέτοντας πως “στη θαλάσσια περιοχή, λόγω και των πνιγμών, εκτελούνται έργα ακτοπροστασίας με τη δημιουργία κυματοθραυστών οι οποίοι αναμένεται να επιλύσουν οριστικά το θέμα με τα υπόγεια ρεύματα”. 

ΚΥΠΕ/taste andhospitality

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κανόνες για απαλλαγή από την υποχρεωτική χρήση slots αεροδρομίων

Taste and Hospitality

ΚΥΠΡΟΣ: Ξεκομμένοι από την πραγματικότητα – «Καίνε» οι τιμές σε βίλες στα παράλια

Χολιγουντιανή καταδίωξη από το Πέρα Χωριό μέχρι την Αγία Νάπα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!