Νέα Νεα της Αγορας

«Θαύμα» στην Αραδίππου: Θετικός στον ιό…24ωρες μετά ήταν αρνητικός! (Ανάρτηση)

Απίστευτο στρες, ταλαιπωρία αλλά κυρίως μεγάλη δοκιμασία πέρασαν τρεις οικογένειες όταν μπήκαν σε καραντίνα προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους αλλά και τους συμπολίτες τους από τον covid-19, μετά από άτομο που βρέθηκε θετικό στον ιό, αλλά την επόμενη μέρα τον ειδοποίησαν ότι αυτό δεν ίσχυε.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο κ.Σταύρος αφού ο “άρρωστος” πήρε χαρτί από γιατρό του ΓΕΣΥ απο την Αραδίππου:

«Στις 04/08/2020 ειδοποιηθήκαμε ότι μέλος της οικογένειας μας ήταν θετικό στο τεστ του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ που έγινε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με αποτέλεσμα να μπουν 3 οικογένειες σε καραντίνα. Την αμέσως επόμενη ημέρα το άτομο το οποίο διεγνωστει θετικό υποβλήθηκε ξανά σε εξέταση από την μύτη σε ιδιωτικό εργαστήριο με ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα. Για να έχουμε πιο καθαρή εικόνα υποβλήθηκε σε τεστ ξανά από το στόμα και αίματος (αντισώματα) με επίσης ΑΡΝΗΤΙΚΟ αποτέλεσμα και το τεστ των αντισωμάτων υπέδειξε ότι δεν προσβλήθηκε ποτέ από τον ιό του κορονοιου. Καθότι δεν έγιναν αποδεκτά τα ιδιωτικά τεστ ζητήσαμε επανεξέταση μέσω Γεσυ και το αποτέλεσμα ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Φυσικά και τα δικά μας τεστ μέσω της ιχνηλάτισης ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΤΈΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΌ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΈΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΦΌΒΟ ΓΙΑ ΤΥΧΌΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΊΟΥ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΤΥΧΌΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ».

Υ.Γ. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της νομοθεσίας που διέπετεται από την Επίτροπο Ειρήνη Λοιζίδου τα ονόματα δεν μπορούν να δημοσιευτούν.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αγ. Τύχωνας: Κλείνει ο παραλιακός πεζόδρομος, βολές για «εχθρική αντιμετώπιση»

Taste and Hospitality

Πώς πίνουμε καφέ, κύριοι, φορώντας μάσκα;

Τα ελληνικά νησιά με τα νέα κρούσματα κορονοϊού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!