Back of the House (BOH) Διοίκηση

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Jay Georghiades – Έτσι έγινε η καταγγελία…Η λίστα της Αστυνομίας και η μάσκα!

Σχεδόν ξημερώματα Πέμπτης (13/8/20) ένα τηλεφώνημα έρχεται για άλλη μια φορά με «ταρακουνήσει», όταν ο ιδιοκτήτης και μουσικός Jay Georghiades του «The Rose Pub», ήθελε να μιλήσει αποκλειστικά στο Taste and Hospitality. Μπορεί για τους Πρωτευουσιάνους τα ονόματα αυτά να μην μας λένε κάτι, αλλά ο ίδιος είναι ένα ένας από τους καλύτερους ροκ μουσικούς που έχουμε στο νησί, ενώ το μπαράκι που διατηρεί φιλοξενεί μπάντες του είδους και αποτελεί ένα από τους «πυρήνες» της διασκέδασης στην Κάτω Πάφο απο το 1998.

Μετά το ρεπορτάζ με τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα των Κέντρων Αναψυχής, Φάνου Λεβέντη για τις καταγγελίες που γίνονται σε ότι αφορά τη χρήση μάσκας σε χώρους εστίασης και διασκέδασης, ο Jay περιγράφει πως εκτυλίχθηκε το περιστατικό το περασμένο Σάββατο.

«Στις 10:30 καθόμουνα με την σύζυγο μου στο υποστατικό, ακούγοντας τον μουσικό που έπαιζε εκείνη την βραδιά. Εκείνη την ώρα εισήλθαν δυο κοπέλες με μάσκες στο πρόσωπο και νόμισα ότι ήταν πελάτισσες, γι’ αυτό και συνέχισα να απολαμβάνω το ποτό μου, χωρίς να σηκωθώ να τις υποδεχθώ καθώς δεν ήμουν σε «υπηρεσία».

Μια από τις υπαλλήλους με ενημέρωσε ότι ήθελαν να «πάω κοντά τους». Τις προσέγγισα και τους είπα καλησπέρα και με ρώτησε η μια αν ήμουν ο υπεύθυνος του υποστατικού. Της είπα ότι  είμαι ο ιδιοκτήτης και τους ζήτησα να πάμε κάτω από τα σκαλιά μακριά από τον μουσικό για να μπορούμε να μιλήσουμε άνετα.

Όταν είμασταν έξω, η κοπέλα άρχισε να κάνει ερωτήσεις για να διαπιστώσει αν τηρούμε όλους τους κανονισμούς για τον περί λοιμώξεως νόμο όπως απολυμαντικά χεριών στις εισόδους και αποχωρητήρια , θερμόμετρο για τους υπαλλήλους κλπ.

Της απάντησα πως τηρώ όλους τους προβλεπόμενους κανονισμούς και αν θέλει πολύ ευχαρίστως μπορεί να τα ελέγξει από μόνη της. Την ενημέρωσα επίσης ότι την προηγούμενη μέρα είχαν έρθει για επιθεώρηση από το υγειονομικό τμήμα της Πάφου, όπου διαπίστωσε η επιθεωρήτρια ότι όντως τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα».

ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ -2013

Η ΛΙΣΤΑ…

«Ζήτησε από ένα άλλο κύριο που ήταν επίσης αστυνομικός να ελέγξει τη λίστα με τα ονόματα των υποστατικών, για να δει εάν το μαγαζί είχε ήδη καταγγελθεί για οποιαδήποτε παραβίαση των κανονισμών. Έλεγξαν την συγκεκριμένη λίστα τρεις φορές όποτε διαπίστωσαν ότι δεν είχα καταγγελθεί στο παρελθόν».

Η καταγγελία!

«Τότε γυρίζει και μου λέει: «Εσύ γιατί δεν φοράς μάσκα εφόσον είσαι ο ιδιοκτήτης;» Της απάντηση ότι δεν δουλεύω και επανέλαβα ότι είμαι ο ιδιοκτήτης. Της εξήγησα ότι: « Δεν μιλώ με πελάτες, ούτε σερβίρω οποιονδήποτε, ούτε πάω πίσω από τον πάγκο, ούτε καν στέκομαι. Την ενημέρωσα επίσης πως αν ήμουν εν ώρα δουλειάς εγώ, τότε θα φορούσα μάσκα, αλλά ήμουν εκεί για να πιώ ποτό (το οποίο συνοδευόταν από σνακ), με την σύζυγο μου για να απολαύσουμε την μουσική.

Η απάντηση…

«Δεν έχει σχέση», μου απάντησε και συνέχισε: «Πρέπει να φορώ μάσκα ανεξαρτήτως αν δουλεύω η όχι».

 Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να με καταγγείλει για οτιδήποτε λόγο, έστω και αν ήταν λάθος. Την ενημέρωσα ότι δεν παραδέχομαι το εξώδικο και θέλω να πάει δικαστικώς το θέμα. Μου απάντησε: «Κανένα πρόβλημα…»

«Με καληνύχτισαν και έφυγαν». «Να σημειώσω», Νικολέτα,  «ότι  υπήρχαν μάρτυρες που είδαν όλο το περιστατικό και μερικοί από αυτούς είναι πρόθυμοι να καταθέσουν τα γεγονότα όπως τα είδαν».

«Όλα σας έχω περιγράψει είναι αληθινά», καταλήγει και λίγο πριν κλείσω το ακουστικό μου λέει: «H εστίαση, η διασκέδαση, έχει καταστραφεί…».

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι, όλος ο χώρος βρίσκεται ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικά.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

5 πάμφθηνα και υπέροχα ταξίδια στην Ευρώπη

Taste and Hospitality

Αλέξανδρος Νικολάου: Ένας σεφ κερδίζει τις εντυπώσεις και μαγεύει τον ουρανίσκο (ΦΩΤΟΣ)

Πώς θα χρησιμοποιήσετε τις «καυτές τάσεις» της βιομηχανίας εστιατορίων το 2020;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!