Παρουσίαση Φιλοξενία

Το τέλος της Eleon Leisure Park (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ) – Τι δηλώνει ο Δήμαρχος Έγκωμης

Στην «καρδιά» της Λευκωσίας η πισίνα Eleon Leisure Park, η οποία έδινε ζωή στα καλοκαίρια μας από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Εκεί δίναμε ραντεβού με τους φίλους και τις φίλες μας σε εποχές που δεν υπήρχαν κινητά. Αρχικά με βατήρα όπου κάναμε τις πιο «επιδεικτικές» (προσωπικά άκυρες) βουτιές για να εντυπωσιάσουμε, αλλά και για να νοιώσουμε την «αδρεναλίνη». Ήταν ανάμέσα σ’ ένα όμορφο ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο μέρος όπου τα 200+ ετών ελαιόδεντρα, έκαναν το τοπίο ιδανικό. Η πισίνα περιβάλλεται από καταπράσινο γρασίδι.

Ανοικτή καθημερινά από τις 09.00 μέχρι τις 18.00, μ’ ένα καφεστιατόριο με διεθνή κουζίνα για το φαγητό. Μπορούσαμε να τρώμε στα τραπεζάκια του εστιατορίου, ή στα κρεβατάκια της πισίνας και να απολαμβάνουμε το ποτό μας. Εκεί έγιναν γάμοι, βαφτίσεις και παιδικά πάρτι…Εκεί μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας…Τα καλοκαίρια στην πρωτεύουσα ήταν διαφορετικά γιατί ανάμεσα σε άλλα υπήρχε η «Eleon».

ΦΩΤΟ: RETROCYPRUS -ELEON ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’80

Το 2018 λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορούσα να κάνω διακοπές εκτός Λευκωσίας.Μαζί με το Laptop μου απολάμβανα τον καφέ μου και παράλληλα δούλευα. Στα ενδιάμεσα έριχνα βουτιές…Το προσωπικό φιλόξενο και οι ιδιοκτήτες δήλωναν «παρόν»…Αν και οι φήμες φούντωναν ότι θα ήταν το τελευταίο καλοκαίρι που θα υποδεχόταν τους θαμώνες, εντούτοις κάτι τέτοιο δεν φαινόταν. Το σέρβις, οι ναυαγοσώστες, τα γκαρσόνια ήταν εκεί δίπλα μας…για να «κλείσουμε» μαζί το βιβλίο των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων από τα παιδικά μας χρόνια…

Σε αποκλεστικές δηλώσεις ο Δήμαρχος Έγκωμης ανέφερε πως το Δημαρχείο: “Έκανε και κάνει διαβήματα για να είναι υγειονομικα αποδεκτός ο χώρος που έχει εγκαταλεφθεί. Είιναι ευθύνη των διαχεριστών να ανάλαβούν να προβούν στις σχετικές ενέργειες”, τόνισε.

 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Κλειδώνει» η πόλη, αλλά ξέρουν ότι: «Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας»

To συγκλονιστικό ξενοδοχείο που αναδύεται από τη γη – (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Θανάσης Σκοπελίτης: Ο ιδιοκτήτη των εστιατορίων Egeo που έμαθε στους Ισπανούς το τυλιχτό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!