Παρουσίαση Φιλοξενία

Elysia Park Resort: Γεμάτο γοητεία και χαρακτήρα…

Μια έκπληξη ίσως από τις καλύτερες για το φετινό καλοκαίρι μας περίμενε και αυτό οφείλεται στο Elysia Park στην Κάτω Πάφο. Ομολογώ ότι ο «μικρός παράδεισος» που βρίσκεται στην καρδιά της Πάφου δεν θα έκρυβε τόση αίγλη, τόση φιλοσοφία γύρω από την φιλοξενία και κυρίως σε εποχές όπου ο χώρος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας “πυρπολείται” από τον covid-19.
Με την παρέα ψάχναμε διαδικτυακά στα γνωστά sites για κρατήσεις ξενοδοχείων ή και καταλυμάτων όπου θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μέχρι και 6 άτομα. Τιμές που ξεπερνούσαν κάθε «όριο» σε περιόδους που όλοι μιλούσαν για μειώσεις τιμών. Εξωφρενικά ποσά, με μειωμένες παροχές υπηρεσιών…

Μπροστά μας «πετάγεται» το Elysia Park όπου οι φωτογραφίες και οι αναλυτικές παροχές μας προκάλεσαν την περιέργεια να το επισκεφτούμε. Μπαλκόνια και βεράντες μπροστά σε πισίνες συμπληρώνουν την μοναδική αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας που διακατέχει όλο το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Η κράτηση έγινε τηλεφωνικώς. Πίσω από το ακουστικό μια ευγενική υπάλληλος που ακούει στο όνομα Γεωργία δίνει αναλυτικές πληροφορίες και μας παραπέμπει σε συνάδελφο για την κράτηση.

Συνήθως δεν διαβάζω σχόλια και δεν επηρεάζομαι από γνώμες άλλων όταν πρόκεται να επισκεφτώ ένα μέρος καθώς η εξερεύνηση αποτελεί ξεχωριστή μια πρόκληση. Και κάπως έτσι σε μια ώρα και τριάντα λεπτά, θα απλωθεί μπροστά μας γαλάζιο από δύο διπλές πισίνες. Ενας χώρος είναι γεμάτο χαρακτήρα και γοητεία. Στο βάθος διακρίνω τον ναυαγοσώστη να μας υποδέχεται με χαμόγελο και τον κοιτάω να αποστειρώνει τα κρεβατάκια τα οποία ήταν αναπαυτικά και ξεκούραστα. Οι πρώτες βουτιές αρχίζουν και αποφασίζουμε να μπούμε στο κατάλυμα.

Διαμέρισμα 120 τ.μ.

  • Υπνοδωμάτιο 1: 1 διπλό κρεβάτι 
  • Υπνοδωμάτιο 2: 2 μονά κρεβάτια 
  • Υπνοδωμάτιο 3: 2 μονά κρεβάτια 

Ευρύχωρο σαλόνι, που περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα καλύτερα καταλύματα στην Πάφο. Το design των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, έχουν μια μοναδική αισθητική και δημιουργική ματιά μέσα από συνδυασμό των δυνάμεων του παρόντος και του παρελθόντος.Το μπαλκόνι τεράστιο, με τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, κρεβατάκια πισίνας και μια μοντέρνα-αναπαυτική κούνια η οποία αποτέλεσε τον πρώτο καυγά της παρέας για το ποιος θα πρωτοκαθίσει σε αυτήν! Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάπνισμα εντός του διαμερίσματος πληρώνεται με κόστος που αγγίζει τα διακόσια πενήντα ευρώ. Σε ότι αφορά τις πετσέτες για την χρήση της πισίνας, η χρέωση είναι δέκα ευρώ, τα οποία επιστρέφονται στους επισκέπτες που θα τις δανειστούν μέχρι την αποχώρηση τους. Υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο κατάλυμα και δεν απαιτείται κράτηση. Ο εξοπλισμός του διαμερίσματος ξεχωρίζει για την φινέτσα και την λειτουργικότητα του.  

 Η Junior Sales Executive Milena Atlagic μας κάνει την τιμή και μιλάει αποκλειστικά στο Taste and Hospitality

Ποια είναι η ιστορία του Elysia Park;

Η τέλεια ισορροπία της σπιτικής ζεστασιάς με την πολυτέλεια των εγκαταστάσεων που προσφέρει ένα ξενοδοχείο, για όσους αναζητούν μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Το Elysia Park εξυπηρετεί εξίσου τα σύγχρονα ζευγάρια, τις οικογένειες και τις παρέες φίλων που αγαπούν την διασκέδαση, προσφέροντας μια σειρά επιλογών από διαμερίσματα που ταιριάζουν σε όλους, από Deluxe Στούντιο έως Πολυτελή Ρετιρέ τριών υπνοδωματίων, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως πισίνες λιμνοθάλασσας, γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας. Βρίσκεται στην καρδιά των κύριων σημείων ενδιαφέροντος της Κάτω Πάφου, όπως αμμώδεις παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι στο λιμάνι της Πάφου, εστιατόρια, μπαρ και το εμπορικό κέντρο Kings Avenue.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει;

Μοντέρνες, κομψές και σχεδιασμένες με γνώμονα τους επισκέπτες μας, οι κατοικίες μας προσφέρουν άνεση και ευελιξία. Είτε σχεδιάζετε μια ρομαντική απόδραση, ένα ταξίδι γεμάτο δράση με φίλους ή διασκεδαστικές οικογενειακές διακοπές, το Elysia Park είναι το ιδανικό σπίτι μακριά από το σπίτι σας.

Τα διαμερίσματά μας διατίθενται σε δύο κατηγορίες, Comfort και Deluxe. Πλήρως επιπλωμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές, διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ ή al fresco δείπνο! Τα Deluxe διαμερίσματα έχουν προστεθεί το 2018 και συνδυάζουν τη μοντέρνα αισθητική και το κομψό στιλ και είναι πλήρως εξοπλισμένα με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Οι επισκέπτες της Deluxe κατηγορίας απολαμβάνουν δωρεάν πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας, την εσωτερική πισίνα και το γυμναστήριο.

Γνωρίζω ότι πρόσφατα έχει ανακαινιστεί. Υπάρχουν και άλλα μελλοντικά πλάνα για αναβάθμιση

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις και τις παροχές μας. Η τελευταία ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2019 και έκτοτε η ομάδα μας προσπαθεί με συνέπεια να διασφαλίσει τα διαμερίσματα, οι χώροι και οι εγκαταστάσεις μας διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Η προσέγγισή μας περιλαμβάνει συνεχή έλεγχο και ενίσχυση της ποιότητας, της συνολικής εμπειρίας και των εγκαταστάσεων μας ως ανταπόκριση στα σχόλια και τις παρατηρήσεις που λαμβάνουμε από τους επισκέπτες μας.

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να ανακαλύψουν την περιοχή και την πόλη της Πάφου με τις υπέροχες παραδοσιακές ταβέρνες και να ζήσουν σαν ντόπιοι. Προσφέρουμε ανεξαρτησία καθώς η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα στο διαμέρισμα επιτρέπει στους επισκέπτες να μαγειρεύουν τα αγαπημένα τους γεύματα. Το πιο πρόσφατο καινοτόμο χαρακτηριστικό που έχει προστεθεί στον ιστότοπό μας είναι τα δέματα φαγητού. Για να κάνετε τη διαμονή σας ακόμα πιο άνετη, τα δέματα φαγητού μπορούν να προ-κρατηθούν και να τοποθετηθούν στο κατάλυμά σας έτοιμα για την άφιξή σας. Από προϊόντα πρώτης ανάγκης όπως ο καφές και το φρέσκο γάλα, μέχρι και το πακέτο Elysia με ειδικές λιχουδιές και τοπικές απολαύσεις, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων δεμάτων φαγητού. Απλώς προσθέστε ένα δέμα στην κράτησή σας πριν από την ολοκλήρωση της αγοράς ή επικοινωνήστε με την ομάδα υποδοχής μας.

Για τους επισκέπτες που θα επιλέξουν ξεκούραστες διακοπές, έχουμε εστιατόριο στο χώρο το οποίο προσφέρει μπουφέ πρωινού και a la carte μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Αρμονία, μοναδικότητα, απλότητα. Elysia Park ένα πιο όμορφα διαμερίσματα, σε πολυτελές Συγκρότημα που για να μπορεί κανείς να καταλάβει πραγματικά την ομορφιά και το εντυπωσιακό σκηνικό, θα πρέπει κιόλας να γευτεί τα υπέροχα πιάτα και κοκτέιλ του! Συνεχίζεται…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το πρώτο νοσκομείο της Λευκωσίας…και της ταλαιπωρίας που όμως άφησε ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Προετοίμαζε τον «Αττίλα»: Ο Πίτερ Σέλερς χαρτογραφούσε περιοχές σ’ ένα «στημένο σκηνικό»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Φεύγουν» για Τρόζενα – Γεροβάσα σε μια κοινότητα που δεν μένει κανείς

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!