Παρουσίαση Φιλοξενία

ΑΚΑΜΑΣ: Εκείνο το απόγευμα…όπου έπεφτε το ηλιοβασίλεμα (Φωτορεπορτάζ)

Παραλία, με χρυσαφιά αμμουδιά και καταγάλανα νερά στην οποία ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο και τον όμορφο ήλιο της Κύπρου μας. Είναι μια περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς: Γαλάζια λίμνη (Blue lagoon).  Ένα όνομα όχι τυχαίο, αφού αυτό αντιπροσωπεύει στο έπακρο, μπλε λιμνοθάλασσα. Είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Η επιλογή της ώρας καθόλου τυχαία καθώς θέλαμε να κολυμπήσουμε και να θαυμάσουμε το ηλιοβασίλεμα: Όταν ο ήλιος δύει ή ανατέλλει βρίσκεται πολύ χαμηλά στον ουρανό, που σημαίνει ότι έχει ταξιδέψει πολύ περισσότερο μέσα στην ατμόσφαιρα για να μας φτάσει. Τα μπλε χρώματα λόγω της σκέδασης έχουν πια εκτραπεί και δεν φτάνουν στα μάτια μας. Έτσι πριν τη δύση, αντιλαμβανόμαστε μόνο τα πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα με τα μεγαλύτερα μήκη κύματος. Κατά τη δύση ακόμα και το πορτοκαλί χρώμα έχει διασκορπιστεί κι έτσι μένουν μόνο τα κόκκινα μήκη κύματος, με ελάχιστο πορτοκαλί. Ένα θέαμα άκρως εντυπωσιακό.

To Latchi Queen με οργανωμένες εσωτερικές κρουαζιέρες που ξεκινούν από το Λατσί, μας περιμένει στις 5 το απόγευμα για να σαλπάρουμε. Περάσαμε από κόλπο που βρίσκονται τα  Λουτρά της Αφροδίτης, ενώ μπροστά μας θα δούμε  την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ανεξερεύνητες παραλίες, με θαλάσσιες σπηλιές.

Ένα φωτορεπορτάζ γεμάτο χρώματα, στιγμές…

Φωτός:Ερικ Ηροδότου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Μπήκαμε» στο Burj Al Arab και πάθαμε πλάκα! ( ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Ακάμας: 3000 χρόνων ιστορία…H σπάνια ομορφιά της Κύπρου σε 230 km²

Taste and Hospitality

Θάνος Μιχαηλίδης: Εξελικτικά έρχεται καλύτερος τουρίστας στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!