Νέα Νεα της Αγορας

Αεροπορική εταιρεία: «Για μένα η “ΤΔΒΚ”είναι: game over»

Σε μια γραπτή ανακοίνωση στα τουρκικά και τα αγγλικά, η τουρκική ιδιωτική αεροπορική εταιρεία Πήγασος στα κατεχόμενα, γνωστοποίησε ότι κλείνει τα γραφεία της.
 
Η ανακοίνωση αναρτήθηκε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, σήμερα, πρώτη μέρα εφαρμογής των περιορισμών στις πτήσεις από Τουρκία σε 6 ημερησίως. Η εταιρεία πλέον μπορεί να διενεργεί 3 δρομολογημένες πτήσεις την ημέρα.
 
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η απόφαση για περιορισμό των πτήσεων λήφθηκε στις 22 Αυγούστου και τέθηκε σε εφαρμογή στις 23, δηλαδή μόλις μια μέρα μετά, δημιουργώντας δυσκολίες τόσο στις αεροπορικές εταιρείες που είχαν προγραμματίσει περισσότερες πτήσεις, όσο και στους ταξιδιώτες που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο.
 
Από σήμερα, ημερησίως, 3 πτήσεις πραγματοποιεί η Πήγασος και 3 η κρατική εταιρεία των Τουρκικών Αερογραμμών.
 
«Προκειμένου να εξαλειφθεί η άδικη μεταχείριση, οι επιβάτες μπορούν να αποτείνονται στην πρωθυπουργία, το υπουργείο υγείας και το υπουργείο μεταφορών» αναγράφεται στην ανακοίνωση στα γραφεία της Πήγασος παραπέμποντας τον κόσμο στους «θεσμούς» του ψευδοκράτους.
 
Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι περίπου 80 άτονα που εργάζονταν στα γραφεία της Πήγασος, θα μείνουν χωρίς δουλειά.
 
Ο διευθυντής της Πήγασος στα κατεχόμενα, Ζεκί Ζιγιά δήλωσε στην Κίπρις ποστασί ότι δεν είναι ο ίδιος που πήρε αυτή την απόφαση αλλά στα κεντρικά της εταιρείας στην Τουρκία. Ο κ. Ζιγιά αναφερόμενος προφανώς στην «κυβέρνηση» είπε ότι μπορούν να ισχυρίζονται ότι είναι πετυχημένοι και να παινεύουν τους εαυτούς τους αλλά η οικονομία έχει καταστραφεί και η εξάπλωση του ιού δεν έχει αποτραπεί. «Για μένα η ΤΔΒΚ είναι ‘game over’. Ελπίζω να διαψευστώ» αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος ο κ. Ζιγιά.

Related posts

To La Caleta σερβίρει…Βean Βar

Taste and Hospitality

Στην Πάφο το μεγαλύτερο κανάλι YouTube για ποδηλατικό τουρισμό

Taste and Hospitality

Αργήσαμε αλλά έγινε: Κύπρος και Ελλάδα ενώνουν δυνάμεις για τον θρησκευτικό τουρισμό

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!